Antena Căutare

Gigi Becali, impresionat de un jucător de la FCSB după derby-ul cu CFR Cluj: ”Mă înclin în fața lui”

CFR Cluj și FCSB au oferit un meci extrem de modest în raport cu calculele hârtiei. Locul 1 și locul 2 din Liga 1 au încheiat încă un duel nedecis din acest sezon, 1-1, iar lupta la titlu rămâne deschisă.

CFR Cluj și FCSB au oferit un meci extrem de modest în raport cu calculele hârtiei. Locul 1 și locul 2 din Liga 1 au încheiat încă un duel nedecis din acest sezon, 1-1, iar lupta la titlu rămâne deschisă. Duelul din Gruia a fost decis de o greșeală de arbitraj și de inspirația lui Dică de a-l arunca în luptă pe ”Bizonul” Gnohere. La final, Gigi Becali s-a declarat impresionat de jucătorul său.

Lăsat pe bancă la Cluj, Gnohere, atacantul francez care a adus cele mai multe puncte şi victorii în acest sezon pentru FCSB, a intrat pe teren în minutul 71 și și-a făcut din nou datoria.

Dacă Alibec a fost din nou cel mai slab, Gnohere a avut nevoie de o singură fază pentru a menține FCSB în lupta pentru titlu. Gnohere este golgheterul roș-albaștrilor în sezonul 2017-2018, cu 13 reușite în Liga 1 - golul de la Cluj a fost primul din acest an pentru el.

După meci, Gigi Becali s-a declarat impresionat de atacantul său:
”Ce să spun despre Bizon? Mă înclin în faţa lui şi cu asta, basta. 1-1, pentru noi, este cât o victorie. Pentru că e remiză cu gol marcat. Contează în meciurile directe, la final. Deci, este cât o victorie. Felicit echipa mea, mai ales că a dominat un adversar care a jucat ca o echipă de Divizia C în repriza a doua. Nu am câștigat, pentru că ne-a descurajat arbitrul.”, a spus patronul FCSB la TV Digisport.

Dacă Gnohere l-a lăsat cu o impresia bună, Gigi Becali nu a fost la fel de încântat de prestația arbitrului Ovidiu Hațegan. Becali a fost extrem de nemulțumit de arbitrajul lui Ovidiu Hațegan. Finanțatorul a spus că nu a fost penalty la Benzar și că roș-albaștrii erau cei care ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri.

”Arbitrul FIFA e la 3 metri şi nu vede că îi cade mingea pe mână. Eu nu cred că e atât. Sunt nişte prietenii vechi. Eu ştiu că pe vremuri, aveau 3-4 arbitri, prieteni la cataramă. Unul dintre ei e Haţegan. Nu putea să îi lase în 10, dar nu avea ce face, l-a lovit pe Man în piept. Dar eu sunt prietenul vostru la cataramă şi dau şi unul de la FCSB afară.” a adăugat Becali pentru sursa citată.

Atenție, imagini ȘOCANTE. Un cunoscut sportiv ÎȘI LOVEȘTE CU BESTIALITATE amanta. După ce îi dă un pumn, fata pică!... Biletul Zilei 19.03.2018. Cele mai bune ponturi de azi ne aduc câștigul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x