Antena Căutare

Gigi Becali va afla sentinta in dosarul "Valiza" pe 17 aprilie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat marti, pentru 17 aprilie, pronuntarea in dosarul "Valiza”. Pe 6 martie, procurorii au solicitat 4 ani de inchisoare cu executare pentru patronul Stelei, Gigi Becali fiind acuzat de "dare de mita" si fals in inscrisuri". ICCJ a amanat astfel pentru a treia oara luarea unei decizii in acest dosar.


In cazul in care decizia definitiva va fi inchisoare cu executare, Gigi Becali va executa aceasta pedeapsa dupa ce isi va termina mandatul de europarlamentar.

Procurorii DNA au instituit, in mai 2008, sechestru asigurator si au indisponibilizat suma de 1.700.000 de euro apartinand lui George Becali, in scopul confiscarii speciale.

Banii ar fi fost destinati premierii echipei Universitatea Cluj pentru a nu pierde meciul cu CFR Cluj (0 - 1 pe teren), din ultima etapa a sezonului respectiv. In cazul in care CFR nu castiga meciul, Steaua ar fi devenit campioana.

Banii gasiti in valiza aflata la Teia Sponte (1,7 milioane de euro) au fost sechestrati printr-o ordonanta din data de 8 mai 2008.

Gigi Becali a fost trimis in judecata, in decembrie 2008, in dosarul "Valiza". Alaturi de el au mai fost trimisi in judecata Teia Sponte, Alina Florentina Ciul, Victor Piturca, Radu Gheorghe Marino si Raul Volcinschi.

Toti cei opt inculpati in "Dosarul Transferurilor" au fost achitati... Politicul modifica programul meciurilor din Franta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x