Antena Căutare

Gigi Becali vrea sa devina antrenor: "Am gasit tactica ideala"

Dezamagit de rezultatul si de jocul echipei sale in meciul de la Piatra-Neamt, Gigi Becali s-a apucat sa-si expuna "viziunea" in privinta tacticii pe care ar trebui s-o foloseasca Steaua.

E sigur ca, daca ar fi vorbit el cu jucatorii, n-ar fi pierdut pe terenul Ceahlaului, pentru ca are o tactica sigura, careia nu-i pot rezista echipele mici, ca trupa de sub Pietricica. E foarte simplu: jucatorii trebuie sa invete sa paseze ca Barcelona.

"Cu echipele astea mici e simplu. Ele incep tare ca se mobilizeaza. Tot ce trebuie sa faci e ca in primele 20 de minute sa pasezi continuu, sa le obosesti de tot, sa scoata limba pe teren. Pe urma le dai golurile. Dar noi nu avem nici un pasator. La noi e dupa ureche, taca-paca!", a spus Becali la GSPTV.

Seful Stelei a recunoscut chiar ca mai obisnuieste sa se impuna in fata lui Ilie Stan, dar nu cand vine vorba de primul "11": "Ilie voia sa-i dea afara pe Bourceanu si pe Florin Costea dupa acel scandal, insa m-am dus eu si l-am rugat sa ii primeasca la antrenament, mai bine sa ne rezolvam problemele impreuna decat asa. Apoi am discutat si cu jucatorii!

Lui Ilie Stan n-am ce sa-i spun acum, chiar daca echipa nu merge la fel de bine cum mi-a dori. Dar nu pot sa-i spun nimic pentru ca n-a avut cu cine juca", a mai spus Becali.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Lucho Gonzales si Gignac pleaca de la Marseille in iarna... Satul de domniatia Spaniei in sport, un fost tenisman propune legalizarea dopingului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x