Căutare Live

Gigi Becali a ieșit după meciul cu Astra și a anunțat: 3 jucători, OUT de la FCSB! Ofertă uriașă pentru Alibec și veste proastă pentru Teixeira

FCSB a învins pe Astra, la Giurgiu, la scor de neprezentare, 3-0, și a revenit pe locul 1 în Play-off-ul Ligii 1. La câteva minute după fluierul final al meciului din ultima etapă a turului din Play-off, Gigi Becali a ieșit public și a anunțat cel puțin 3 plecări de la la finele sezonului.

FCSB a învins pe Astra, la Giurgiu, la scor de neprezentare, 3-0, și a revenit pe locul 1 în Play-off-ul Ligii 1. La câteva minute după fluierul final al meciului din ultima etapă a turului din Play-off, Gigi Becali a ieșit public și a anunțat cel puțin 3 plecări de la echipa lui Nicolae Dică la finele sezonului.

FCSB este la cinci etape de primul titlu de campioană după trei sezoane, iar patronul echipe a anunțat deja care sunt jucători care vor pleca la finalul sezonului. Este vorba de Ionuț Larie, Cristi Tănase și Artur Jorge. Finanțatorul vicecampioanei a mai spus că sunt șanse ca și Alibec să fie vândut, însă doar pentru o sumă corectă. De asemenea, veteranul Filipe Teixeira, care nu și-a prelungit încă contractul, va avea parte de o nouă înțelegere doar în cazul în care FCSB va câștiga titlul.

”Toţi sunt jucători de bază la FCSB. Singurii de care ne despărțim sunt Larie, Artur Jorge şi Tănase. Lui Cristi îi expiră contractul în vară, să vedem dacă Dică mai are nevoie de el. S-ar putea să rămână. Cred că vom continua şi cu Teixeira. Bine, asta dacă luăm campionatul, că dacă nu îl luăm cred că nu mai continuăm cu Teixeira”, a spus Becali la o televiziune de sport.

Dacă Larie, Jorge și Cristi Tănase pleacă pentru că nu sunt indispensabili, există și jucători de bază la FCSB care pot pleca oricând dacă pentru ei se primesc banii ceruți de Becali. Din această listă nu lipsesc Alibec și Gnohere. Pentru primul, FCSB a avut ofertă uriașă în acest an.

”Am avut o ofertă pentru Denis. Am fost întrebat: "Dacă îţi dăm 4,5 milioane pe el?" Am zis: "În principiu, da". O echipă din Franţa. Dar dacă iau titlul şi merg în Ligă, îl mai dau? E vorba de o echipă care a fost foarte mare până acum 4-5 ani. Nu e Lyon, dar se cam bătea cu ei pe vremuri.

Să înțelegeți că oricine e de vânzare, şi Bălgrădean. Eu vreau să iau bani. Dar dacă cineva costă 15 lei, eu vreau 17. Vând, dar în condiţiile mele. Pe Gnohere, dacă îmi dă 3 milioane, îl dau. Pe Alibec îl dau pe 5 milioane, nu mai vreau 10 milioane”, a comentat Gigi Becali, la Digi Sport.

VIDEO: Sir Alex Ferguson îl susține pe Ionuț Lupescu în lupta pentru șefia FRF. Cuvinte mari spuse de legenda lui Manche... VIDEO: Au intrat la cabine cu 0-0 și au ieșit cu 1-0! Fază memorabilă la meciul Mainz - Freiburg din Bundesliga...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x