Antena Căutare

Giovani Becali il ataca dur pe Goian: "Caracter de nimic"

Giovanni acuza ca fundasul de 30 de ani l-ar fi ”driblat” la transferul la Rangers. Actualul manager al lui Goian, Florin Manea, spune insa ca discuta cu scotienii cu doua luni inainte sa afle Becali.

Dupa Tamas si Sapunaru, alt jucator de "nationala", Dorin Goian, 30 ani, intra sub tirul fratilor Becali, care, la nivel de impresariat, l-au pierdut si pe fostul fundas al Stelei. "Cu sapte zile inainte sa mearga la Rangers a vorbit cu mine, a zis ca totul e bine, iar apoi a plecat fara sa ma anunte, fara sa dea macar un telefon! Are un caracter de nimic, de doi lei! Din cauza asta n-o sa ajunga fotbalisti mari, ca tradeaza si mint", a sunat atacul lui Giovanni Becali, la Antena 1.

"Dorin a preferat sa lucreze cu mine"

Actualul manager al lui Goian, Florin Manea, explica insa ca discuta transferul in Scotia, de la Palermo, cu doua luni inainte ca Becali sa afle despre tratative: "Nu vreau sa comentez, e dreptul lui Giovani sa aiba o parere, dar el a auzit despre negocieri abia cand Rangers le-a comunicat oferta italienilor. Si l-a sunat pe Dorin, i-a zis despre Glasgow, dar baiatul nu i-a dat atunci nici un raspuns deoarece stia deja ca eu lucram de mult la aceasta operatiune. El isi terminase contractul cu Becali si a preferat sa lucreze cu mine mai departe. Nu stiu ce neloialitati a avut fata de Giovani".

Iar Manea a completat ca "am renuntat si la 5 procente din comisionul meu tocmai ca Dorin sa ajunga la Rangers. Banii respectivi s-au dus la el. Am tras maximum la negocieri, care erau la un pas sa cada fiindca am tinut tare de salariul lui Goian. Si el e acum foarte multumit!".

800 de mii de euro e salariul lui Dorin Goian la Rangers, care a platit 750.000 de euro ca sa-l aduca pe roman de la Palermo, in iulie.

sursa: gsp

foto: Intact Interactive

Dinamo, amendata dupa derby-ul cu Rapid. "Cainii" risca suspendarea terenului... VIDEO! Gol splendid marcat de Bucur in liga rusa. Kuban invinge Anzhi, scor 1-0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x