Antena Căutare

Dinamo, amendata dupa derby-ul cu Rapid. "Cainii" risca suspendarea terenului

Dupa ce suporterii sai au aruncat cu torte si petarde pe teren la partida cu Rapid (incheiata 0-0), clubul Dinamo a fost amendat cu suma de 25.000 de lei de catre Jandarmerie.


Partida dintre Dinamo si Rapid (contand pentru etapa cu numarul sapte din Liga 1) a fost intrerupta de mai multe ori din cauza tortelor si petardelor aruncate pe suprafata de joc.

Spectacolul pirotehnic i-a costat destul de scump pe unii dintre suporteri, acestia primind amenzi in valoare totala de 60.000 de euro. Pe langa cei 397 de microbisti amendati, altor sapte persoane li s-a intocmit dosar penal pentru "savarsirea infractiunii de detinere si folosire in incinta arenei sportive a obiectelor artizanale si de distractie pe baza de amestecuri pirotehnic", informeaza gsp.

Clubul Dinamo a fost sanctionat cu 6.000 de euro, iar firma care se ocupa de paza arenei din "Stefan cel Mare" a fost amendata cu 500 de lei.

Pe langa toate acestea, Dinamo asteapta decizia Comisiei de Disciplina, "cainii" riscand suspedandarea propriului teren pret de mai multe etape.

sursa: Hotnews

foto: gsp

Ganea s-a inteles cu Sanatatea Cluj si va juca impotriva Stelei... Giovani Becali il ataca dur pe Goian: "Caracter de nimic"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x