Antena Căutare

Hagi s-ar putea intoarce la Steaua din vara

Gigi Becali, patronul Stelei, a recunoscut la GSP TV ca in vara il va aduce inapoi pe banca echipei sale pe Gica Hagi.

"Va spun ceva, Hagi o sa vina in vara antrenor. El nu vine acum la jumate. Daca echipa merge bine, ramane Ilie Stan, daca nu, vine Gica Hagi la Steaua", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Gica Hagi s-a mai aflat pe banca Stelei si la inceputul sezonului 2007/2008, cand a calificat echipa in grupele Ligii Campionilor. Atunci, "ros-albastrii" i-au eliminat pe Zaglebie Lubin (1-0, 2-1) si BATE Borisov (2-2, 2-0).

Patronul Stelei a vorbit si despre urmatoarele meciuri ale "ros-albastrilor": "Daca ma intereseaza ce se intampla numai la Steaua, raman pe 9. Nu cred ca vom avea probleme in urmatoarele 4 meciuri, astea trebuie castigate. Nu-mi fac nici o problema cu Petrolul, pana la urma Steaua e Steaua. S-a ajuns la o limita, nu mai e voie mai jos. Nu vom avea probleme cu ei sau cu Chiajna, Piatra Neamt si Brasov. Sunt convins ca luam maximum de puncte.

Maine trec pe la echipa, stau 3-4-5 ore cu ei. Discutam, o sa ii incurajez sa constientizeze ca toate criticile vin de la 0-5 cu Maccabi si 0-2 cu Timisoara, meciuri care nu au relevanta pentru mine. O sa incerc sa le sterg din memorie meciurile asta. Trebuie sa se mobilizeze", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Dumitru Dragomir a ramas presedinte la LPF cu ajutorul lui Nastase si Hrebenciuc... Patronul lui U Cluj le-a platit biletele fanilor dinamovisti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x