Antena Căutare

Dumitru Dragomir a ramas presedinte la LPF cu ajutorul lui Nastase si Hrebenciuc

Gigi Becali a dezvaluit un episod petrecut in trecut in care l-a ajutat pe Dumitru Dragomir sa isi pastreze fotoliul de presedinte la Liga Profesionista de Fotbal.

Patronul stelist a reactionat dur la acuzele lui Dragomir, care spusese despre el ca a distrus fotbalul romanesc: „Mitica e nebun la cap. Pai eu am adus 200 de milioane in fotbalul romanesc. Ma ameninta ca spune lucruri despre mine? Pai am oferit Bistritei odata 5000 de euro pentru un egal si 10 000 la victorie cu Rapid, apoi 100 000 de euro Craiovei pentru un egal cu CFR Cluj."

Becali a continuat si a dezvaluit un episod incredibil, cu implicatii chiar si in lumea politica: „Mitica sa nu uite un lucru. A venit intr-o noapte la mine si mi-a zis: „Sunt curatat! In Comitetul Executiv sunt 12 care vor vota impotriva mea si ma demit de la Liga". Am mers cu el la Viorel Hrebenciuc, am sunat la usa ca nu raspundea la telefon, am vorbit cu Viorel, apoi am ajuns la Adrian Nastase si s-a rezolvat problema, Mitica a ramas presedinte la LPF" a dezvaluit patronul stelist la GSP TV.

Foto: Hepta

Cristi Borcea vrea sa vanda actiunile de la Dinamo... Hagi s-ar putea intoarce la Steaua din vara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x