Antena Căutare

Hanescu s-a calificat in turul 2 la US Open

Victor Hanescu s-a calificat in turul al doilea la US Open, dupa ce a trecut de Carlos Berlocq. Romanul si-a egalat ieri cea mai buna performanta de la turneul american

New York-ul nu-i prea place lui Victor Hanescu. Nu despre oras este vorba, ci despre ultimul turneu de Mare Slem al anului. Dovada: din cele sase participari, doar de doua ori a reusit sa depaseasca prima faza, in 2008 si ieri.

Romanul l-a invins pe argentinianul Carlos Berlocq cu 6-2, 6-4, 6-3. Victor a avut nevoie de doua ore sa-l invinga pe sud-americanul clasat pe pozitia 101 in lume. Cu ocazia intalnirii de la US Open, romanul a reusit sa egaleze si scorul partidelor directe. Berlocq il invinsese in 2007 la Umag, in Croatia. Desi a avut unele probeleme la serviciu, jucatorul din Romania a reusit sa-l depaseasca lejer pe Berlocq.

Accederea in turul al doilea inseamna implinirea unui an bun pentru Hanescu, el reusind sa treaca de primul tur la toate turneele de Mare Slem in acest an. La Australian Open a ajuns pana in turul al doilea, la Roland Garros si la Wimbledon pana in runda a treia. La ultimele două, Hanescu fiind chiar cap de serie, o postura ce i-a oferit intr-o anumita masură ceva protectie, intalnind adversari mai slabi.

Dupa incidentul de la Wimbledon pentru Hanescu a urmat coborarea in clasament pana pe locul 54 si n-a mai prins lista favoritilor. Consecinta: in faza urmatoare, Victor il va intalni pe invingatorul din partida Michael Llodra-Tomas Berdych, cap de serie 7.

Cititi mai multe stiri de la US Open pe gsp.ro

Dorel Stoica: "Ilie Dumitrescu mi s-a parut arogant"... Romania - Albania 1-1/ Dezastru la debut!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x