Antena Căutare

Iancu neaga ca Dragomir i-ar fi cerut bani pentru a primi licenta

Finantatorul echipei Poli Timisoara, Marian Iancu, a negat ca Dragomir i-ar fi cerut vreodata bani pentru ca formatia din Banat sa primeasca licenta pentru Liga 1.

"Nu mi-a cerut nimeni zeci de mii de euro pentru licenta, l-as fi strans direct de gat. E dreptul lor sa se autosesizeze in anumite cazuri, dar nu toate se transforma intr-un rechizitoriu. Munca procurorilor DNA se face in secret si poate si-au dat seama ca unele cazuri nu exista.Cert este ca Dragomir nu mi-a cerut niciodata bani, de cand am intrat eu in fotbal.

Iancu a dezvaluit si cele 3 invataturi spuse de Dumitru Dragomir:

"Sa nu crezi in nimeni care iti promite ceva, sa nu ceri nimanui ceva si sa investesti, ca nu te poate opri nimeni. Mircea Sandu m-a sunat intr-o dimineata si mi-a zis ca a hotarat sa sustina cnererea lui Mitica Dragomir, de a scoate licenta pe plan national. Eu i-am zis lui Dragomir ca nu cred in omul asta si ca vreau sa ajungem la Laussane", a spus patronul de pe Bega.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Explicatia huliganului: "L-am lovit pe Galamaz pentru ca s-a dat penalty"... FOTO! A murit o legenda a fotbalului ungar: Florian Albert...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x