Iancu socheaza: „Mircea Sandu e de vina ca Steaua a fost eliminata”

Patronul lui Poli Timisoara nu a uitat de razboiul cu Mircea Sandu nici dupa victoria cu Steaua, de care l-a facut responsabil tot pe presedintele FRF.

„Mircea Sandu nu ne respecta. Nici macar dupa ce ne-a retrogradat nu ne respecta. In regulamentul de disputare a Cupei Romaniei se spune ca primele 6 clasate in sezonul anterior sunt capi de serie in fazele eliminatorii. Noi am terminat pe 2 anul trecut dar am fost in urna a treia: am jucat cu National Sebis iar apoi am fost obligati sa ne batem cu cei puternici pentru a ajunge sus.

Ne-am izbit si iata ca am trecut peste ei. Am eliminat Steaua doar pentru ca asa a vrut Mircea Sandu. De ce sa intalnesc eu cea mai iubita echipa in optimi, cand am terminat pe 2? FRF a crezut ca daca ne-a trimis in B noi dormim. Iata ca Steaua nu mai e in Cupa Romaniei. Echipa care vindea cel mai bine, nu mai e in competitie. Nu a mai vrut Mircea Sandu sa fie".

Foto: Intact Images

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al...
Zodii ghinioniste în ziua de 22 octombrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi se numără printre acele zodii ghinioniste în ziua de 22 octombrie 2021. Aceștia...
Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri