Antena Căutare

Iancu socheaza: „Mircea Sandu e de vina ca Steaua a fost eliminata”

Patronul lui Poli Timisoara nu a uitat de razboiul cu Mircea Sandu nici dupa victoria cu Steaua, de care l-a facut responsabil tot pe presedintele FRF.

„Mircea Sandu nu ne respecta. Nici macar dupa ce ne-a retrogradat nu ne respecta. In regulamentul de disputare a Cupei Romaniei se spune ca primele 6 clasate in sezonul anterior sunt capi de serie in fazele eliminatorii. Noi am terminat pe 2 anul trecut dar am fost in urna a treia: am jucat cu National Sebis iar apoi am fost obligati sa ne batem cu cei puternici pentru a ajunge sus.

Ne-am izbit si iata ca am trecut peste ei. Am eliminat Steaua doar pentru ca asa a vrut Mircea Sandu. De ce sa intalnesc eu cea mai iubita echipa in optimi, cand am terminat pe 2? FRF a crezut ca daca ne-a trimis in B noi dormim. Iata ca Steaua nu mai e in Cupa Romaniei. Echipa care vindea cel mai bine, nu mai e in competitie. Nu a mai vrut Mircea Sandu sa fie".

Foto: Intact Images

Otelul se califica in sferturile Cupei Romaniei printr-un eurogol al lui Antal... Daniel Staciu: "Cu Steaua ne-a fost mai usor decat in divizia a doua"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x