Iker Casillas e tătic. Sara Carbonero a născut un băieţel!

Frumoasa ziaristă l-a adus pe lume pe Martin, prin cezariană. Ambii sunt perfect sănătoşi


Frumoasa ziaristă l-a adus pe lume pe Martin, prin cezariană. Ambii sunt perfect sănătoşi

Sara Carbonero, logodnica lui Iker Casillas, a născut, vineri, la Madrid, un băieţel perfect sănătos. Martin a venit pe lume prin cezariană şi a cântărit 3,850 kg. Atât el, cât şi mămica, sunt perfect săntoşi. Portarul lui Real Madrid şi al naţionalei iberice era pregătit pentru eveniment, el fiind lăsat acasă la "amicalul" pe care "albii" l-au disputat contra celor de la PSG, 1-0.

Sara Carbonero Arevalo, 30 de ani, este o cunoscuta jurnalistă sportivă din Spania, desemnată în 2009, cel mai sexy reporter din lume. Din 2010 are o relaţie cu Iker Casillas, confirmată în timpul CM din Africa de Sud, unde trupa iberică a devenit campioană mondială.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri