Antena Căutare

Ilie Balaci a murit. Lumea fotbalului îl omagiază pe Ilie Balaci: "Odihneşte-te în pace, iubită legendă!".

Cluburile de fotbal, FRF şi conducători i-au adus un omagiu fostului internaţional Ilie Balaci, care a încetat din viaţă, duminică, la 62 de ani.

Cluburile de fotbal, FRF şi conducători i-au adus un omagiu fostului internaţional Ilie Balaci, care a încetat din viaţă, duminică, la 62 de ani.

"FCSB exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a unuia dintre cei mai mari fotbalişti din istoria României, Ilie Balaci, la vârsta de 62 de ani. Dumnezeu să te odihnească în pace, "Prinţule"!", notează FCSB.

Şi FRF a scris despre moartea fostului jucător. "Fostul internaţional român, Ilie Balaci, a decedat duminică dimineaţă, la vârsta de 62 de ani, în urma unui infarct. Ilie Balaci a strâns 65 de selecţii la echipa naţională în perioada 1974-1986, reuşind să marcheze de 8 ori. Component al Craiovei Maxima, Ilie Balaci s-a născut pe 8 septembrie 1956 la Bistreţ, în judeţul Dolj. A evoluat la Universitatea Craiova, între 1973-1984. Înainte de a-şi încheia cariera la 32 de ani, a mai trecut pe la Olt Scorniceşti (1985-1986) şi Dinamo Bucureşti (1986-1988). Federaţia Română de Fotbal îşi exprimă condoleanţele şi regretă dispariţia lui Ilie Balaci!", a scris FRF.

"Dumnezeu să te odihnească în pace, ILIE BALACI! Fotbalul românesc l-a pierdut pentru totdeauna pe ILIE BALACI.
Fostul internaţional (65 de meciuri / 8 goluri pentru echipa naţională a României) a decedat în această dimineaţă la vârsta de 62 de ani.
FC Dinamo Bucureşti regretă dispariţia lui ILIE BALACI şi este alături de familia fostului jucător al echipei din Ştefan cel Mare.
Sincere condoleanţe familiei îndoliate! 32 de meciuri a jucat ILIE BALACI pentru Dinamo în prima divizie, în două sezoane competiţionale, 1986-1987 şi 1987-1988. A marcat un gol în tricoul alb-roşu. 5 este numărul echipelor la care a evoluat ILIE BALACI într-o careiră impresionantă: Universitatea Craiova, FC Olt, Dinamo Bucureşti, Pandurii Tg. Jiu şi Drobeta Tr. Severin. 3 titluri de campion are ILIE BALACI, ca jucător, cu marea echipă a Universităţii Craiova. Cu Craiova Maxima a mai câştigat de patru ori Cupa României.21 de trofee a câştigat ILIE BALACI ca antrenor în Europa, Africa şi Asia. A antrenat echipele Pandurii Târgu Jiu, Drobeta Turnu-Severin, Club Africain Olympique Casablanca, Al-Shabab, Al-Nassr, Al-Hilal, Universitatea Craiova, Al-Ain, Al-Hilal, Universitatea Craiova, Al-Sadd, Al-Hilal, Al-Ahli, Al-Arabi, Al-Shabab, Universitatea Craiova (manager general), Kazma, Raja Casablanca, Al-Nahda, Al-Hilal Omdurman şi Al-Suwaiq",
a notat FC Dinamo.

Pentru Poli Timişoara, Ilie Balaci a fost unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului românesc: "O veste cutremurătoare a venit în această dimineaţă: Ilie Balaci a plecat dintre noi. Suntem alături de familie şi de întreaga suflare ”alb-albastră” a Universităţii Craiova în aceste clipe sfâşietoare. În mod incontestabil, Ilie Balaci a fost unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului românesc. Dispariţia lui nu poate fi compensată de nimic. Odihneşte-te în pace, iubită legendă!".

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a subliniat că Ilie Balaci a fost un om extraordinar. "Pentru cei care n-au avut privilegiul de a te cunoaşte, ai fost doar un fotbalist-minune şi un antrenor genial. Noi, care te-am cunoscut, ştim ce om ai fost. Ştim câţi oameni ai ajutat, ce gesturi incredibile ai făcut. Ne va fi tare dor de tine, Ilie. Tare dor...".

Şi LPF i-a adus un omagiu lui Ilie Balaci. "Ilie Balaci, unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria României, a încetat din viaţă, duminică dimineaţa, la vârsta de 62 de ani.LIGA PROFESIONISTĂ DE FOTBAL TRANSMITE SINCERE CONDOLEANŢE FAMILIEI GREU ÎNCERCATE! DUMNEZEU SĂ-L ODIHNESCĂ ÎN PACE!".

Fostul internaţional Ilie Balaci a murit, duminică, la vârsta de 62 de ani.

Ilie Balaci a murit. Cine a fost Ilie Balaci, cel supranumit "Minunea Blondă". Biografie... FOTO! Ultimele imagini cu Ilie Balaci. Cu șase ore înainte să moară, se fotografia cu fanii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x