Antena Căutare

FOTO! Ultimele imagini cu Ilie Balaci. Cu șase ore înainte să moară, se fotografia cu fanii

Fostul internaţional Ilie Balaci a decedat, duminică, la vârsta de 62 de ani. Ilie Balaci a plecat să joace în echipa îngerilor, a scris gruparea CS Universitatea Craiova. ISU Dolj a precizat că decesul fostului fotbalist Ilie Balaci a fost constatat după ce medicii au executat mai multe zeci de minute manevre de resuscitare.

Fostul internaţional Ilie Balaci a murit, duminică, la vârsta de 62 de ani. Ilie Balaci a plecat să joace în echipa îngerilor, a scris gruparea CS Universitatea Craiova. ISU Dolj a precizat că decesul fostului fotbalist Ilie Balaci a fost constatat după ce medicii au executat mai multe zeci de minute manevre de resuscitare.

Fostul mare fotbalist se afla alături de mama sa, la Craiova. Potrivit gsp.ro, în noaptea de dinaintea tragediei, Robert Siclitaru, fiul unui om de afaceri din zona Olteniei, a surprins ultimele două imagini cu marele fotbalist, încă în viață. Pozele ar fi fost făcute cu numai șase ore înainte de stopul cardiac, ce i-a adus moartea lui Ilie Balaci.

Cei doi au mers împreună la un club din Craiova, unde ar fi discutat o bună perioadă de timp.

Ilie Balaci a murit. Lumea fotbalului îl omagiază pe Ilie Balaci: "Odihneşte-te în pace, iubită legendă!".... Filmul morții lui Ilie Balaci. Detalii sfâșietoare ies la iveală: "M-a sunat și a spus că-l doare puternic în gât&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x