Antena Căutare

Breaking news! Ilie Bărbulescu a murit, la vârsta de 62 de ani

Ilie Bărbulescu, fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni din 1986 cu Steaua, a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la vârsta de 62 de ani.

Breaking news! Ilie Bărbulescu a murit, la vârsta de 62 de ani
Ilie Bărbulescu

Fostul fundaș Ilie Bărbulescu ar fi decedat în somn în urma unui infarct, acasă, la reședința sa din Pitești.

Bărbulescu nu era cunoscut cu probleme cardiace, motiv pentru care se va deschide, conform legii, un dosar. Momentan, este așteptat rezultatul medicilor.

Decesul lui Ilie Bărbulescu a fost confirmat chiar și de pagina oficială de Facebook a celor de la FC Argeș.

Ilie Bărbulescu a evoluat timp de trei sezoane pentru Steaua, între 1984 și 1987, cucerind 7 trofee. În campania europeană încununată cu triumful din Cupa Campionilor Europeni, Bărbulescu a evoluat în 9 din cele 9 partide disputate de „militari”.

Cea mai mare parte a carierei și-a petrecut la FC Argeș, între 1974-1982 și în sezonul 1987-1988. Ilie Bărbulescu a mai evoluat pentru FC Olt Scornicești, Petrolul, Dacia Pitești și Callatis Mangalia. Fundașul stânga a strâns și 5 selecții în prima reprezentativă a României.

Ilie Bărbulescu a fost decorat în anul 2008 cu „Meritul Sportiv clasa a II-a” de președintele Traian Băsescu, pentru aportul adus la câștigarea celui mai important trofeu din istoria fotbalului românesc.

Ilie Bărbulescu este al doilea component al echipei câștigătoare din 1986 care moare, după Lucian Bălan, care s-a sinucis pe 12 noiembrie 2015.

Ovidiu Haţegan va arbitra meciul Dinamo – Astra Giurgiu... Academica Clinceni - FC Voluntari, scor 1-2, în Liga I. Victorie pentru oaspeți, după aproape şase luni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x