Antena Căutare

Imagini înduioșătoare cu fetița Serenei Williamns. Cât de mult a crescut micuța și cum s-a pozat alături de mama sa

Serena Williams este o mămică sexy și pozează în ținute uimitoare ori de câte ori nu este pe terenul de tenis. Aceasta se mândrește cu fiica sa în vârstă de trei ani, Olimpia, iar ultimele fotografii au înduioșat pe toată lumea.

Imagini înduioșătoare cu fetița Serenei Williamns. Cât de mult a crescut micuța și cum s-a pozat alături de mama sa Galerie
Imagini înduioșătoare cu fetița Serenei Williamns. Cât de mult a crescut micuța și cum s-a pozat alături de mama sa | Profimedia

Faimoasa jucătoare de tenis a născut-o pe Olimpia în 2017 și, din nefericire, a suferit complicații ce i-au întârziat recuperarea.

Jucătoarea în vârstă de 39 de ani a petrecut mai mult timp cu familia, s-a ocupat de campanii publicitare pentru diferite branduri faimoase și s-a îngrijit de educația micuței Olimpia.

Fiica ei a dorit și ea să învețe să joace tenis, iar Serena a înscris-o pentru a lua lecții. Antrenorul nu știe însă că mama fetiței este marea Serena Williams.

Serena Williams a dezăluit în 2018 că suferă de depresie postnatală, după ce a dat naștere primului ei copil. Sportiva a povestit că nu poate scăpa de teama că nu va reuși să fie simultan o mamă bună pentru fiica ei, Olympia, și cea mai bună jucătoare de tenis din lume.

Citește și: Australian Open 2021. Serena Williams, prima reacție după ce a a eliminat-o pe Simona Halep: „Cel mai bun meci al meu în turneu”

Serena Wiliiams, mama pentru prima oară: „Vreau să fiu perfectă pentru ea”

Aceasta s-a confruntat cu probleme în a-și controla starea de spirit după ce a născut-o pe Olympia în septembrie, deoarece a avut o naștere dificilă. Ea a menționat că într-o zi a plâns necontrolat doar pentru că nu îi găsea biberonul fetiței. „Vreau să fiu perfectă pentru ea”, a povestit sportiva.

Jucătoarea de tenis, care este căsătorită cu Alexis Ohanian, cofondator al Reddit, a spus pentru publicația Harper's Bazaar: „Sincer, uneori cred că încă mă mai confrunt cu această problemă. Cred că oamenii ar trebui să vorbească mai des despre asta”.

Citește și: Australian Open 2021. Serena Williams, gest neașteptat după înfrângerea în fața japonezei Naomi Osaka. De ce a izbucnit în lacrimi

Recent, Serena Williams a spus că a fost la un pas de moarte când a născut-o pe Olympia, fiind întâmpinată complicații ce au făcut ca ea să aibă nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a împiedica cheaguriile de sânge să îi ajungă la plămâni.

„Pentru atât de mulți ani, m-am definit pe mine însămi într-un singur fel: după succes, după campionate, prin a face istorie. Iar apoi, brusc, viața mea s-a schimbat pentru totdeauna. În urmă cu doi ani, l-am întâlnit pe acest bărbat (Alexis Ohanian, n.r.) și ne-am îndrăgostit, iar apoi a apărut această surpriză (fiica lor, Olympia, n.r.). Nu pot să cred câte s-au întâmplat până să o întâlnesc. Aproape că am murit. Însă acum ea este motivul pentru care toate aceste lucruri înseamnă chir mai mult decât înainte”, a sșpus sportiva.

Citește și: Ion Țiriac Jr., reacție după ce soțul Serenei Williams l-a numit pe tatăl său „clovn”. Ce mesaj i-a transmis lui Alexis Ohanian

„Totuși, nu există scăpare când vine vorba despre teamă. Teama că s-ar putea să nu mă întorc în activitate cu aceeași forță. Teama că nu pot fi atât cea mai bună mamă, cât și cea mai bună jucătoare de tenis din lume. Presupun că singura mea șansă este să trăiesc și să aflu”, a continuat ea.

Prima reacție a lui Ilie Năstase, după ce soția lui a depus actele de divorț. Ioana Năstase: „Nu pot trăi în haos”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x