Antena Căutare

In 1994, il fugarea Generatia de Aur. Acum, Interpolul

Vi-l mai aduceti aminte pe Freddy Rincon? Purta numarul 19 pe spate si evolua in nationala Columbiei. S-a luptat cu Romania la Campionatul Mondial din 1994. N-are amintiri prea placute. Acum, la multi ani distanta si tot atatea ilegalitati, Rincon este cautat de Interpol.

Are 84 de prezente in nationala Columbiei, pentru care a punctat de 17 ori. A prins ceva jocuri pe la Napoli si Real Madrid, dar cel mai bine s-a simtit in campionatul Brazilian. S-a retras in 2001, la 35 de ani.

Si de aici au inceput problemele. S-a apucat, prin 2005, de antrenorat, dar si de lucruri necurate. Ceva consum si trafic de droguri, putina spalare de bani. Nu s-a prezentat mai niciodata la Politie, mentionand ca nu este vinovat.

In 2007, responsabilii legii din Columbia si Panama si-au unit fortele (si acuzatiile) pentru a-l aresta. A fost retinut in Columbia pentru un ordin de extradare sosit din partea celor din Panama. A fost demascata legatura cu Rayo Montano, seful organizatiei, dupa ce Rincon a investit peste 200.000 de dolari intr-o firma care, cel putin in acte, se ocupa cu vanzarea de echipament pentru pescuit.

Pe numele lui Rincon a fost emis un mandat de arestare international, valabil in 186 de tari.

Galerie foto: Hagi, 48 de ani. Regele. La multi ani! Atat!... Neatza cu Razvan si Dani: Totul despre tirul cu arcul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x