Antena Căutare

Inca o pierdere in fotbalul romanesc! Vointa Sibiu s-a retras din campionat

Oficialii gruparii din Sibiu au luat decizia de a retrage echipa din campionat din cauza lipsei banilor.  Astfel, jocul de la Targu Mures, de sambata, pierdut cu scorul de 2-1, a fost ultimul al "alb-verzilor" in campionat

Ioan Hambasan, finantatorul echipei de pe Cibin, spune ca a ajuns la capatul puterilor si ca nu mai are de unde sa faca rost de bani ca sa-si plateasca jucatorii, multi dintre ei asteptand platile restante înca din luna august.

''M-am saturat sa tot cersesc bani pentru echipa. Jucatorii au salariile neachitate, cu siguranta urmau sa depuna memorii pentru a deveni liberi de contract. Baremul de arbitraj pentru meciul cu FC Arges nu l-am platit. Marti vom trimite adresa oficiala la FRF, iar miercuri, baietii isi vor primi dezlegarile. Consideram ca astfel le facem si lor un bine, devin liberi de contract si isi vor putea gasi alte echipe'', a declarat Ioan Hambasan.

Clubul din Sibiu este pe locul noua in seria a doua a Ligii a II-a cu sapte puncte castigate in acest sezon. Clubul a aparut in 2007, dar nu a rezistat decat un an in primul esalon.

Romania-Olanda in direct la Antena1, maine de la ora 21:00! Urmareste liveVIDEO SI liveTEXT pe a1.ro! Consuelo sau Sylvi... Atletico Madrid nu e tare doar la fotbal! Rugbistele ros-albe sunt dure si sexy!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x