Antena Căutare

Romania-Olanda in direct la Antena1, maine de la ora 21:00! Urmareste liveVIDEO SI liveTEXT pe a1.ro! Consuelo sau Sylvie?

Jucatorii celor doua echipe se lupta maine seara in direct la Antena1 pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2013. Dar, acesta nu este singurul subiect in care se pot intrece fotbalistii celor doua reprezentative. La capitolul iubite pare sa nu fie nici o diferenta intre romanii lui Piturca si omologii lor olandezi.

In tabara lui van Gaal campionul este Rafael van der Vaart, care este casatorit cu una dintre cele mai frumoase femei din lume: Sylvie. Olandeza impresioneaza pe toata lumea cu farmecul si stralucirea pe care le arata la fiecare aparitie in public. Sylvie s-a nascut în în Meis (Olanda) si a avut o cariera de succes in televiziune si ca actrita. In 2005 s-a casatorit cu Rafael si au impreuna un copil. Doamna var der Vaart este nelipsita din topurile cu cele mai sexy iubite de fotbalisti.

De partea cealalta, romanii o au pe Consuelo, sotia lui Adrian Mutu. Orginiara din Republica Dominicana, frumoasa cu ten masliniu este casatorita cu numarul 10 al echipei nationale de sapte ani si au impreuna doi copii. Cei doi sunt considerati unul dintre cele mai reusite cupluri ale fotbalului romanesc.

Meciul Romania-Olanda este in direct la Antena1, maine de la ora 21:00 si liveVIDEO+liveTEXT pe a1.ro!

Scandal cu miros de alcool la Steaua! Matei si Nikolici au reusit sa zdruncine linistea care se asternuse in Ghencea ... Inca o pierdere in fotbalul romanesc! Vointa Sibiu s-a retras din campionat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x