Antena Căutare

Inca o tragedie in fotbal! Un jucator nigerian de 21 de ani a decedat pe teren

Un fotbalist nigerian de 21 de ani, Emma Ogoli, a lesinat, duminica, din motive necunoscute, in timpul unui meci si a murit la putin timp dupa ce a fost transportat la spital, a anuntat purtatorul de cuvant al clubului sau, Oceans Boys, citat de Mediafax.

"Ogoli a murit. El s-a prabusit pe teren in minutul 39 si a fost transportat de urgenta la spital, unde s-a confirmat decesul sau"


Jucatorul evolua intr-un meci pe teren propriu, la Yenagoa, impotriva formatiei Niger Tornadoes. "Sufletele noastre sunt distruse. Chiar in momentul in care trebuia sa sarbatorim prima victorie pe teren propriu, suntem in doliu", a declarat purtatorul de cuvant, care a mentionat ca luni va fi facuta o autopsie pentru stabilirea cauzelor decesului.

Un oficial al ligii nigeriene, Tunji Babalola, a confirmat decesul: "Jucatorul nu a fost implicat in niciun contact inainte de a cadea in timpul meciului. El a murit in drum spre spital".

Oficialii clubului spun ca la ultimele teste medicale facute tuturor jucatorilor, Ogoli a fost declarat sanatos de catre toți medicii care l-au consultat, inclusiv la cardiologie. Se crede ca fotbalistul de 21 de ani ar fi avut ceva probleme nedescoperite la inima.

Ogoli evolua pentru al doilea sezon la Oceans Boys, dupa ce a jucat la echipa rivala Bayelsa United.

Oceans Boys, campioana Nigeriei in 2006 si castigatoare a Cupei Nigeriei in 2008, a invins, duminica, formatia Niger Tornadoes, scor 2-0.

Trofeul Cupei Mondiale aduce inca un Trofeu la Bucuresti!... Primera Division: FC Barcelona - Real Sociedad 5-0/ Catalanii, la cea de-a noua victorie consecutiva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x