Live acumFilm: Avionul condamnatilor
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

INCREDIBIL! Ronny Levy se plange de lotul de jucatori: "Nu au fost foarte multe posibilitati de transferuri"

Dupa demisia din functia de antrenor al Stelei, Ronny Levy a tinut o conferinta de presa in care a radiografiat actuala situatie a clubului ros-albastru. Surprinzator este faptul ca el a declarat ca nu a fost multumit de transferurile efectuate in intersezon.

Desi a inceput prin a spune ca toti de la club s-au comportat frumos cu el, Levy a continuat pe un ton dur: „Sunt probleme mari la club: nu exista stadion, baza, sala de gimnastica. Toate acestea sunt necesare pentru performanta."

In ciuda semiesecului de aseara din Cipru, fostul antrenor considera ca Steaua are sanse de calificare in primavara Europa League si ca noul antrenor poate indeplini acest obiectiv.

Surprinzator, dupa campania extraordinara de transferuri din vara, Levy s-a plans de subtirimea lotului echipei: „L-am pierdut pe Bilasco, a plecat Nicolita, nu e usor sa te descurci fara doi jucatori de baza. Nu au fost foarte multe posibilitati de transferuri. Florin Costea e un jucator foarte bun dar nu a avut timp sa se acomodeze dupa accidentare".

Recomandari