Antena Căutare

Inspiratia lui Paraschiv » Vointa Sibiu - Otelul Galati 0-1

Otelul a invins in deplasarea de la Sibiu, cu 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Gabi Paraschiv, in minutul 85.

Galatenii au avut initiativa in prima repriza, dar fara sa-si creeze vreo ocazie mare. Nici faza clasica a campionilor nu a functionat. Salageanu a centrat de mai multe ori din faze fixe, dar sincronizarea colegilor sai in careul advers a fost inexacta.

Tatar i-a dat ceva emotii lui Grahovac printr-un sut de la 30 de metri, care a trecut putin peste poarta(39). Antohi a ratat cea mai mare ocazie a primei parti. Atacantul sibienilor a sutat pe langa poarta din 12 metri(45).

Oboseala din meciul de la Basel s-a vazut la elevii lui Dorinel. Mai proaspeti, sibienii au avut in repriza secunda cateva ocazii bune. Dupa ce Miron i-a scos cu greu sutul lui Paraschiv(49), gazdele au preluat initiativa.

Dilbea a prins un sut care a trecut la o palma de bara portii lui Grahovac(65). Martinescu a creat si el ceva panica in apararea galateana, dar fara inspiratie. Pe un joc suferind, Paraschiv a protejat bine un balon in careul Vointei si a inscris din intoarcere(85).

Echipele de start:

Vointa Sibiu (3-4-3): Miron - Forika, Tinc, N. Grigore II - Cl. Bunea, Beza, Maghici, Tatar - Antohi, Negut, I. Popa. Antrenor: Alexandru Pelici
Rezerve: Danalache, Lungu, Matei, E. Nicola, Bar, Martinescu, Somodean
Absenti: Majer, I. Olteanu, Buican, Zavoi (accidentati)

Otelul Galati (4-2-3-1): Grahovac - Ripa, Sg. Costin, Perendija, Salageanu - Filip, G. Giurgiu - Iorga, Ibeh, Frunza - Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu
Rezerve: Branet, Sirghi, Punosevac, Ljubinkovici, Paraschiv, Neagu, Antal
Absenti: Cojoc, Bus (accidentati), S. Ilie (suspendat)

sursa: gsp

foto: gsp.ro

Astra se impune cu 2-0 in fata lui Gaz Metan Medias... FOTO! Fiul lui Cornel Dinu s-a casatorit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x