Live acumSacrificiul
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Intact Media Group si-a trimis cei mai buni reporteri la JO 2012. Crina Abrudan, Magda Bucur si Gabi Balasu au ajuns la Londra

Au mai ramas doar cateva zile pana la startul celui mai asteptat eveniment sportiv al anului – Jocurile Olimpice de la Londra, iar reporteri din toate colturile lumii iau drumul capitalei regatului Unit. Trustul Intact Media Group si-a trimis cei mai buni reporteri la Olimpiada, pentru a-i tine pe telespectatori aproape cu transmisiuni live, reportaje si editii speciale.

Frumoasa prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1, Crina Abrudan, a prezentat luni seara ultimul grupaj informativ din studioul Observatorului. Timp de trei saptamani, Crina va transmite in direct de la Londra pentru Antena 1 cele mai importante evenimente si cele mai tari informatii despre evolutia sportivilor romani la Olimpiada. In timpul stirilor, Crina a purtat o costumatie cu totul si cu totul speciala – tinuta oficiala a delegatiei la Jocurile Olimpice, primita chiar de la Ivan Pataichin.

Alaturi de Crina Abrudan, au luat drumul Londrei si Gabi Balasu de la Antenas 3 si Magda Bucur, reporter special al Observatorului. Crina va realiza foarte multe transmisii in direct, stiri si reportaje, astfel incat telespectatorii sa fie in permanenta informati despre evolutia sportivilor romani in competitie, dar nu numai. In plus, Crina Abrudan va fi si gazda unor editii speciale transmise din studioul GSP TV pe care postul de televiziune il amenajeaza special la Londra pe durata Olimpiadei.

Recomandari