Antena Căutare

Inter Milano a vandut jucatori de 106 milioane de euro in acest sezon

Desi Real Madrid a facut cele mai mari investitii in transferurile de jucatori, surprinzator, galacticii ocupa pozitia a treia intr-un clasamet al sumelor incasate de urma unor tranzactii cu jucatori.

Suma de 250 de milioane cheltuite pe jucatori a fost amortizata prin cedarile lui Klaas Jan Huntelaar, Alvaro Negredo, Arjen Robben, Wesley Sneijder sau Javier Saviola, care au totalizat un venit de 87,5 milioane de euro pentru echipa madrilena.

Pe prima pozitie in topul incasarilor se situeaza formatia italiana Internationale Milano, cu 106 milioane de euro primite, urmata de Manchester United cu 103 milioane.

Iata topul primelor 20 de echipe:
Articolul continuă după reclamă




















"Ghencea e jungla de huligani!" ... Rafa Benitez: "Cursa este lunga si puteam lua titlul!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x