Antena Căutare

Invincibilul Bute! Miranda facut K.O. in 3 reprize

Campionul lumii, Lucian Bute, si-a aparat cu succes titlul, dupa ce a trecut prin K.O. de columbianul Edison Miranda, in doar trei reprize, intr-o partida disputata la Montreal.

Dupa ce a castigat primele doua reprize, Bute a reusit sa-l puna la podea pe Miranda in runda a treia, columbianul fiind numarat de arbitru si nemaiputand continua meciul.

"Mister K.O." a intrat in ring pe melodia trupei U2, "Where the streets have no name", fiind aclamat de spectatorii prezenti la Centre Bell. Lucian Bute avea, pana la ora meciului cu Miranda, 25 de victorii la profesionisti, din care 24 prin KO.

El s-a impus in ultimele patru din cinci meciuri inainte de final: cu Alejandro Berrio (repriza 12), William Joppy (11), Fulgencio Zuniga (4) si Librado Andradre (4). Doar Andrade, la prima intalnire cu Bute, a reusit sa ramana in ring 12 reprize.



”Am muncit mult pentru aceasta partida. M-am pregatit perfect şi am hotarit de comun acord cu antrenorul meu sa incep tare. Am exersat acest upercut la antrenamente si eram pregatit sa il folosesc. Vreau doar sa ma pregatesc din ce in ce mai bine in continuare. L-am lovit tare pe Miranda, am simtit ca il doare, chiar daca el incerca sa imi arate ca n-are nimic. Am vrut sa il fac KO! Nu m-am gandit la Andre Ward, m-am gandit numai la acest meci. Il respect pe Bernard Hopkins, dar promoterul decide cu cine boxez. Eu sunt capabil sa ma bat cu oricine. Sunt cel mai bun boxer la supermijlocie!”, a declarat LUCIAN BUTE.

Formula 1, MP al Chinei / Dubla McLaren pe ploaie... FC Vaslui - U Craiova 0-1/ Adio titlu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x