Antena Căutare

Ioan Gavrilescu si-a dat demisia de la Oltchim

Presedintele campioanei Romaniei la handbal feminin, Ioan Gavrilescu, a anuntat azi ca a decis sa isi incheie activitatea dupa 33 de ani in care a condus acest club, din motive strict personale.

"Confirm ca la data de 25.03.2011 am inregistrat la club cererea mea de demisie din functia de presedinte al Clubului Sportiv Oltchim Ramnicu Valcea, intrucat, din motive strict personale si familiale, am hotarat sa incetez activitatea de la club. Cererea o voi prezenta, in conformitate cu statutul clubului, in Adunarea Generala a acestuia din data de 07.04.2011"


"Referitor la problema antrenorilor la Oltchim, mentionez ca sunt un aprig sustinator al profesorului Radu Voina, selectionerul echipei nationale de handbal feminin, antrenorul care a realizat cea mai buna performanta europeana din istoria clubului si anume calificarea echipei in finala Ligii Campionilor din sezonul 2009/2010, personal excluzand in prezent oricare alta varianta. Insist si repet, incetarea activitatii mele la club este generata in exclusivitate de motive strict personale, alte cauze sau motive invocate reprezentand simple speculatii"


Jurnalul
Hochei: HSC Miercurea Ciuc, campioana nationala pentru a cincea oara consecutiv... F1/ Sauber nu va face apel la decizia de descalificare din MP al Australiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x