Antena Căutare

Iordanescu: "Candidez la sefia FRF, cu doua conditii". Vezi care!

Fostul antrenor al echipei nationale, Anghel Iordanescu, isi pregateste revenirea in fotbal. Daca nu va ajunge manager general la Steaua, Iordanescu are un plan "B": sa isi depuna candidatura pentru functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.

"Daca obtineai celelalte puncte si daca mai scoteai ceva din deplasarile cu Belarus sau Albania scoteai macar 50% din puncte. Este destul de grav daca am castigat doar punctele cu Luxemburg si un meci la Bucuresti cu Bosnia.

Fotbalul romanesc inca are resurse, inca are potential. Problema este sa avem grija de acesti jucatori, sa ii formam, sa ii educam, sa vina cu placere la echipa nationala, sa nu mai avem scandaluri. Sa nu mai plangem dupa Chivu si altii, avem inca jucatori cu care sa batem Albania si Belarus", a spus Anghel Iordanescu.


Fostul selectioner a anuntat ca va candida la sefia FRF, insa a explicat ca va face asta cu doua conditii: sa nu ajunga la Steaua si sa isi depuna candidatura si Gica Popescu.

"Bine face Mircea Sandu ca va candida la sefia FRF. Daca va candida si Gica Popescu, va anunt ca voi candida si eu daca nu voi ajunge la Steaua!", a spus Anghel Iordanescu.

61 de ani are Anghel Iordanescu, in timp ce Gica Popescu are 44, iar Mircea Sandu va implini luna aceasta 59 de ani.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Marian Iancu: „Mircea Sandu e ingrasamantul care se pune la pomi”... Vezi actul care ar putea-o aduce pe Craiova inapoi in fotbalul romanesc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x