Antena Căutare

Vezi actul care ar putea-o aduce pe Craiova inapoi in fotbalul romanesc!

Adrian Mititelu a facut public un act emis de Curtea de Apel Bucuresti care arata ca Universitatea Craiova nu s-a judecat cu Federatia Romana de Fotbal.

Acuzat de Mircea Sandu ca a incalcat regulamentul in momentul in care s-a adresat instantelor civile impotriva FRF, Adrian Mititelu a furnizat astazi un document emis de Curtea de Apel Bucuresti, care, sustine finantatorul, demonstreaza faptul ca Universitatea s-a judecat tot timpul doar cu Victor Piturca, in nici un caz cu FRF.

Dupa ce Mircea Sandu a combatut acuzatiile venite din partea lui Adrian Mititelu intr-o conferinta de presa, presedintele FRF a primit raspunsul de la Mititelu, in direct la GSP TV.

"Nu il credeam atat de rudimentar, nu banuiam ca e atat de slab din punct de vedere juridic. Acei bani, de care ma acuza el si Dumitru Dragomir, sunt banii clubului. Acei bani au intrat in contul angajatilor de la Universitatea Craiova. In conferinta de presa, s-au prezentat numai informatii eronate, justificari penibile, degeaba a facut conferinta de presa, daca nu a raspuns la intrebarile legate de Craiova.
Daca nu eram dezafiliat, vindeam jucatori de 3-4 milioane de euro, iar banii acestia ajungeau la stat. Nu am vreo vina, daca sunt vinovat, sa fiu pedepsit ", a declarat Mititelu la emisiunea Versus, pe GSP TV.

Mititelu a explicat si cum de s-a ajuns ca jucatorii Universitatii sa aiba trecute in acte doar 100 de euro pe luna, asa cum a spus si Mircea Sandu in conferinta:

"Acele contracte de 100 de euro sunt facute de angajatul lui, Victor Piturca, nu de mine. El a stabilit cu jucatorii sa le treaca in acte salarii de 100 de euro pe luna. Eu nu stiu despre ce era vorba, eu doar am semnat. Toate comisiile federatiei sunt facute ilegal. Asta e Sandu Pauker, sau Mircea Pauker".

Vezi mai jos, actul care ar putea sa-i dea castig de cauza lui Mititelu in disputa cu FRF, preluat de pe gsp.ro!

Foto: Intact Images

Iordanescu: "Candidez la sefia FRF, cu doua conditii". Vezi care!... Ion Craciunescu, confirmat oficial seful CCA. Mircea Sandu mai vrea un mandat la FRF...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x