Antena Căutare

Iubita lui Emiliano Sala face acuzații șocante! „Nu cred că a fost un accident” - FOTO

Fosta iubită a lui Emiliano Sala face acuzații șocante, după ce avionul în care se afla fotbalistul argentinian a dispărut de pe radare.

Fosta iubită a lui Emiliano Sala face acuzații șocante, după ce avionul în care se afla fotbalistul argentinian a dispărut de pe radare.

Berenice Schkair, fosta iubită a fotbalistului, vine cu o ipoteză șocantă, făcând referire la mafia din fotbal.

„Investigați mafia din fotbal, pentru că eu nu cred că a fost un accident! Încă nu pot să cred că au fost stopate căutările pe timpul nopții. Se pierde timpul și nu se face nimic (...) Inima mea este frântă, încă nu pot să înțeleg. Sunt devastată, simt durere, teamă, mânie și mă simt neputincioasă. (...) Orele trec. Să așteptăm și să-i respectăm familia. Am credință și speranță!", a scris Berencie Schkair pe internet, după ce a primit vestea dispariției lui Sala.

Berenice Schkair și Emiliano Sala nu mai formau un cuplu de câteva luni.

Avionul privat de mici dimensiuni, de tip Piper Malibu, în care se afla Emiliano Sala, a fost dat dispărut, luni seară, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic.

Australian Open 2019. Program 23 și 24 ianuarie Evoluția Novak Djokovic și Naomi Osaka... Mesajul dureros transmis de familia lui Emiliano Sala după ce poliția a anunțat că operațiunile de căutare au fost oprit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x