Antena Căutare

Iuliu Muresan: „In 2003, Craciunescu a pus 30 de arbitrii de la AJF Bucuresti sa-l dea in judecata pe Paskany”

In replica la ceea ce a declarat Ion Craciunescu, presedintele lui CFR Cluj a reamintit un episod petrecut in urma cu 8 ani, cand alb-visinii se aflau in Divizia B.

"Arbitrii din provincie, dar mai ales cei din Bucuresti au fost influentati de Craciunescu. I-a pus sa-l dea in judecata pe Arpi. Eram in Divizia B prin 2003 si a fost un lant de arbitraje care ne-au nemultumit. Totul a culminat cu refuzarea unui penalty prin minutul 84.

Patronul nostru a dat o declaratie corecta, spun eu: „daca s-ar baga toti arbitrii intr-un sac si cineva ar da cu bata, nici macar unul nu ar striga „au" nevinovat". Craciunescu s-a simtit lezat si l-a dat in judecata pentru calomnie. Evident a pierdut procesul, pentru ca nu erau indeplinite conditiile pentru existenta acesteia.

Nu s-a lasat, a pus arbitrii de la AJF Bucuresti sa-l dea in judecata. Apoi a facut presiuni asupra Comisiei de Disciplina sa-l suspende pe Paskany. Am fost la un pas sa ne retragem din fotbal atunci" a spus Iuliu Muresan la o televiziune centrala

El a continuat spunand ca nu ar vrea sa se intample ceea ce s-a petrecut atunci: „daca cineva greseste, consider ca il putem critica, pentru ca altfel se ajunge la dictatura".

Foto: Hepta

Ponor ne da emotii: dupa antrenamentul de marti, gimnasta a plecat cu o punga de gheata la picior... Craciunescu se ia de Iuliu Muresan: „Chiar a luat-o pe camp in halul asta?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x