Antena Căutare

Ponor ne da emotii: dupa antrenamentul de marti, gimnasta a plecat cu o punga de gheata la picior

Cu trei zile inainte de debutul calificarilor Campionatului Mondial de la Tokyo, liderul echipei feminine a Romaniei, Catalina Ponor, a suferit o accidentare usoara.

Gimnasta a plecat de la antrenamentul de marti cu o punga de gheata infasurata pe una dintre glezne. "Are o jena usoara. Nu este vorba despre nimic grav", a declarat antrenoarea Mariana Bitang, care a ramas la Bucuresti, dar care tine legatura prin telefon cu Octavian Belu.

La finalul exercitiului la barna, tripla campioana olimpica a acuzat dureri la picior si a fost consultata de medicul echipei. Catalina nu a mai continuat antrenamentul si a parasit sala de antrenament.


"Se afla sub tratament inflamatoriu. A facut o radiografie si nu are nimic osos. Credem ca va fi bine pana la ora concursului!", a explicat Adrian Stoica, presedintele FRG.

Foto: gsp.ro

Dinamo ar putea castiga meciul cu Vaslui la masa verde din cauza ca Marius Constantin nu a avut drept de joc... Iuliu Muresan: „In 2003, Craciunescu a pus 30 de arbitrii de la AJF Bucuresti sa-l dea in judecata pe Paskany”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x