Căutare Live

Javier Tebas, reales preşedinte al ligii profesioniste spaniole

Javier Tebas a fost reales, luni, preşedinte al Ligii profesioniste spaniole de fotbal, LaLiga, informează marca.com.

Tebas, 57 de ani, avea mandat până în octombrie 2020, dar a demisionat pentru a provoca alegeri anticipate şi pentru a candida din nou.

El şi-a motivat decizia prin faptul că este nevoie de timp pentru a pregăti vânzarea dreputurilor TV din LaLiga pentru perioada 2022-2025. Analiza ofertelor ar urma să aibă loc în perioada martie-iunie 2021, iar Tebas o considera prea apropiată de campania pentru alegeri din 2020.

Javier Tebas a fost singurul candidat la alegerile de luni şi va fi preşedinte LaLiga pentru al treilea mandat. El a fost ales preşedinte în 2013, iar apoi reales în octombrie 2016.

Sursa : news.ro

Bianca Andreescu nu va evolua la turneul de la Auckland... Premii mai mari pentru fazele inferioare, la Australian Open 2020...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri