Antena Căutare

Jocurile Olimpice 2024. Moment istoric la ceremonia de deschidere, când Celine Dion a urcat pe scenă. Cum arată artista

Celine Dion a făcut un adevărat spectacol la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris.

Galerie
Celebra artistă Celine Dion a pus în scenă un show de excepție la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024. Deși se luptă cu o boală grea, cântăreața nu a putut rata o asemenea șansă de a reveni în fața publicului. | Profimedia

Celebra artistă Celine Dion a pus în scenă un show de excepție la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024. Deși se luptă cu o boală grea, cântăreața nu a putut rata o asemenea șansă de a reveni în fața publicului.

Celine Dion, show total la primul etaj din Turnul Eiffel la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024

După o pauză de 4 ani, Celine Dion a urcat pe scenă interpretând "L’Hymne à l’amour" / "Imnul iubirii", de la primul etaj al Turnului Eiffel și așa s-a încheiat ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024.

Citește și: Ce sumă de bani ar urma să primească Celine Dion pentru a cânta la Jocurile Olimpice de la Paris. Suferă de o boală grea

Articolul continuă după reclamă

Parisul s-a cutremurat de emoțiile celor prezenți la eveniment, iar emoțiile au fost transmise și celor aflați în fața micilor ecrane, timp în care milioane de oameni din întreaga lume au urmărit ceremonia transmisă în direct.

În ciuda ploii torențiale care a luat cu asalt capital Franței, după defilarea delegaților sportivi pe Sena și după aprinderea flăcării olimpice, evenimentul s-a încheiat în stil mare.

După ce au cărat torța olimpică personalități precum Nadia Comăneci, Rafael Nadal, Carl Lewis, Tony Parker, Serena Williams, Amelie Mauresmo și mulți alții, ceremonia de deschiere s-a încheiat cu momentul artistic al lui Celine Dion.

Citește și: Boala de care suferă Celine Dion i-a rupt coastele. Declarații neașteptate despre starea de sănătate a cântăreței. Ce a explicat

Cântăreața în vârstă de 56 ani, care se luptă de câțiva ani cu sindromul persoanei rigide, boală care i-a afectat teribil capacitatea de a cânta, ea a făcut un efort imens pentru a presta într-o seară atât de importantă.

Celine Dion și-a făcut apariția într-o rochie alba extrem de elegantă și strălucitoare, acoperită cu paiete și a cântat cu lacrimi în ochi, fiind și ea la rândul ei copleșită de emoție că a marcat acest moment istoric.

Ea a cucerit inimile tuturor celor prezenți care au aplaudat-o furtunos la finalul ceremoniei.Pentru această reprezentația de excepție, Celine Dion a primit o sumă uriașă.

Citește și: Ce tratament face Celine Dion pentru a se recupera după diagnosticul crunt pe care l-a primit

Cu toate că provocările din cauza sănătății ei au fost considerabile, determinarea lui Celine Dion de a reveni într-un astfel de cadru impresionant demonstrează nu doar dragostea ei pentru muzică, dar și dorința de a împărtăși emoția și puterea sa vocală cu o audiență globală.

Astfel, pentru fanii săi și pentru iubitorii Jocurilor Olimpice din întreaga lume, momentul în care Celine Dion a urcat pe scenă în 2024 a fost unul de neuitat, marcând nu doar o revenire spectaculoasă, dar și un elogiu adâncit al perseverenței și pasiunii artistice, potrivit economictime.indiatimes.com.

Conform jurnaliștilor de la TMZ, pentru interpretarea piesei „L'Hymne à l'amour” de Édith Piaf, Celine Dion ar urma să primească o sumă impresionantă de două milioane de dolari.

Gică Popescu și-a îndemnat fiul să se retragă. Ce mesaj i-a transmis Gică Hagi: „Fiul tău e...”... Gimnastele Sabrina Voinea, Ana Bărbosu, Amalia Ghigoarță și Lilia Cosman, performanțe uluitoare la Jocurile Olimpice de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x