Antena Căutare

Kaka este aproape de o revenire la Milano, dar la Inter

A fost adus cu surle si trambite la Real (pentru 65 de milioane de euro), dar a dezamagit la primul sezon pe Bernabeu. Ricardo Kaka este aproape de o revenire la Milano, dar nu la AC Milan, ci la Inter, marea rivala a rosso-nerilor, informeaza Corriere dello Sport. Mutarea este vazuta drept cea mai buna modalitate de razbunare a lui Massimo Moratti pentru transferul lui Ibrahimovic la Milan.


In aceste conditii, brazilianul ar putea fi lasat sa plece la Inter, fosta echipa a lui "The Special One". Ideea le da frisoane suporterilor Milanului, Kaka fiind un adevarat idol pe San Siro. Jurnalistii italieni vorbesc despre o razbunare a campioanei Italiei pentru transferul lui Zlatan Ibrahimovic la Milan.

Suedezul a facut senzatie la Inter timp de mai multe sezoane, iar in urma cu doar cateva saptamani a semnat pentru marele rival local. Vestea i-a intristat pe oficialii campioanei Europei, iar Moratti pregateste marea razbunare prin inregimentarea lui Kaka.

sursa:Hotnews

Mircea Sandu: "S-ar putea sa-i prelungim contractul selectionerului"... CM de baschet/ Argentina, calificata in sferturi dupa un meci dramatic cu Brazilia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x