Antena Căutare

Kosovo - România în preliminariile Euro 2024. Meciul se vede live pe Antena 1 și AntenaPLAY

Intr-un meci difuzat live pe Antena 1 și AntenaPLAY, naționala de fotbal a României se confruntă la Priștina cu jucătorii din Kosovo. Drumul tricolorilor spre EURO 2024 continuă de la 21:45, la TV și în online.

george puscas in echipamentul nationalei dribleaza pe teren in nations league Galerie
Kosovo – România e exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY pe 16 iunie, de la 21:45 | Hepta

Kosovo – România e exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY pe 16 iunie, de la 21:45. O victorie a tricolorilor ar însemna un pas în plus spre EURO 2024. Până acum, avem are maximum de puncte după primele două partide, 2-0 cu Andorra şi 2-1 cu Belarus.

Lupta continuă pentru antrenorul Edi Iordănescu și tricolori, mai ales că antrenorul naționalei i-a certat pe jucători după un meci amical cu CS Tunari. Cu toate că România a învins cu 4-1 înainte de dubla cu Kosovo şi Elveţia, Iordănescu i-a certat pe fotbaliștii săi pentru ratări şi unele erori tactice de organizare.

Meciul amical România – CS Tunari 4-1 a avut trei reprize de câte 30 de minute, iar partida a fost organizată ca meci de pregătire pentru dubla cu Kosovo şi Elveţia.

Kosovo – România e exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY pe 16 iunie, de la 21:45.

Selecţionerul Alain Giresse, avertisment pentru tricolori înainte de Kosovo - România

"Nu suntem la nivelul Croației sau Serbiei, dar pregătim destule surprize pentru România. Am văzut ultimele meciuri ale României, am cules multe detalii interesante despre echipă, știu ce avem de făcut", a spus Alain Giresse, selecționerul lui Kosovo, înainte de meciul cu România.

"E foarte bine pentru noi că lipsește Răzvan Marin, care era un jucător important în mecanismul echipei. Oricum, România se bazează azi mai mult pe forța grupului decât pe individualități. Nu mai există un Hagi sau un Dumitrescu. E o națională în căutarea anilor de aur, care a pornit însă excelent actuala campanie, iar asta ne obligă să fim și mai atenți pentru partida de vineri”, a spus Giresse, citat de AS și ProSport.

Meciurile naţionalei României sunt la Antena 1 pentru următorii 6 ani

Adrian Mutu este alături de naționala României la meciurile din Nations League. Noul specialist de la Antena 1 este optimist în privința meciurilor din noua campanie, pe care tricolorii lui Edi Iordănescu le dispută luna aceasta.

Adrian Mutu este specialistul Antenei 1 la meciurile României transmise în următorii 6 ani din preliminariile Euro, Cupei Mondiale și UEFA Nations League: „Cred în România, cred în naționala noastră! Hai să ne ridicăm împreună. Hai, România! În fiecare zi”, a spus Adrian Mutu, pentru AS.ro.

Lotul naționalei în Kosovo - România, live pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cu Vlad Chiricheș (retrogradat cu Cremonese), Răzvan Marin (Empoli) și Andrei Ionuț Radu (retrogradat cu Auxerre) indisponibili, Edi Iordănescu nu mai are pentru următoarele partide niciun fotbalist care să fi evoluat în ultimul sezon în Top 5 campionate din Europa (Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1).

Dintre stranierii convocați, 9 au jucat în Serie B sau Segunda Division (Drăgușin, Nedelcearu, Rus, Marius Marin, Moruțan, Man, Mihăilă, Pușcaș și Rațiu, cu mențiunea că Drăgușin și Pușcaș au promovat în Serie A la finalul campionatului) în sezonul recent încheiat, iar ceilalți 3 în Emiratele Arabe Unite (Cicâldău), China (Stanciu) și Scoția (Hagi).

Citește și: Cel mai anticipat thriller al verii se vede în România. Serialul i-a ținut pe fanii k-dramas în suspans până la final

Oferta AntenaPLAY pentru sezonul estival: seriale exclusive și competiții sportive de top

În platforma AntenaPLAY mai pot fi urmărite și o serie de seriale care nu sunt difuzate la TV şi sezoane integrale din cele mai vizionate seriale: Hotel Portofino, Makari – Sicilian Mysteries și Prison Island.

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Citește și: AntenaPLAY lansează în premieră în Romania serialul Secret Obsession. Pelicula spune povestea unei iubiri interzise

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x