Antena Căutare

Kosovo - România live pe Antena 1 și online în AntenaPLAY. Naționala de fotbal e în preliminariile EURO 2024

Kosovo - România live și online pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la 21:45. Tricolorii se vor duela la Priştina într-un meci cu miză uriaşă din preliminariile pentru EURO 2024.

jucatorii nationalei de fotbal a romaniei pe teren in timpul meciului Galerie
Kosovo - România live și online pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la 21:45 | Hepta

Kosovo – România e exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY de la 21:45. Până acum, jucătorii lui Edi Iordănescu au obținut maximum de puncte. Hotărât să continue parcursul ascendent, antrenorul le-a transmis un mesaj clar înainte de confruntare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

România a jucat trei meciuri în luna iunie a anului trecut, iar impresia lăsată nu a fost deloc plăcută. „Tricolorii” au câştigat atunci meciul cu Finlanda de pe teren propriu, dar au pierdut duelurile cu Bosnia (0-1) şi Muntenegru (0-3).

În parcursul către EURO 2024, naționala de fotbal a României s-a impus, 2-0 cu Andorra şi 2-1 cu Belarus.

Kosovo - România live și online pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la 21:45

Înainte de confruntarea din Kosovo, avem și informații despre lotul echipei naționale. FRF a anunţat că tricolorii vor evolua în echipament galben complet, după cum urmează:

Portari: Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Marian AIOANI (Farul Constanța, 0/0), Horațiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923, 1/0)

Fundași: Andrei RAȚIU (Huesca | Spania, 11/1), Cristian MANEA (CFR Cluj, 21/2), Andrei BURCĂ (CFR Cluj, 17/1), Radu DRĂGUȘIN (Genoa | Italia, 5/0), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 24/2), Adrian RUS (Pisa | Italia, 17/1), Mario CAMORA (CFR Cluj, 9/0), Raul OPRUȚ (Hermannstadt, 3/0)

Mijlocași: Marius MARIN (Pisa | Italia, 10/0), Tudor BĂLUȚĂ (Farul Constanța, 11/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 0/0), Darius OLARU (FCSB, 10/0), Nicolae STANCIU (Wuhan Three Towns | China, 58/12), Alexandru CICÂLDĂU (Ittihad Kalba | EAU, 29/4), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 24/2), Deian SORESCU (FCSB, 10/0), Olimpiu MORUȚAN (Pisa | Italia, 7/1), Florinel COMAN (FCSB, 5/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 18/6), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 10/1)

Atacanți: George PUȘCAȘ (Genoa | Italia, 34/10), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 29/3), Louis MUNTEANU (Farul Constanța, 0/0)

Înaintea partidei cu Kosovo, antrenamentul oficial al ”tricolorilor” s-a disputat pe o ploaie torențială, care a afectat serios terenul stadionului Fadil Vokrri din Priştina. Nici înaintea partidei acesta nu arată mai bine, arată primele date.

Suprafaţa de joc este într-o stare foarte proastă și se fac eforturi pentru a o pregăti. Din nefericire pentru organizatori, acțiunile sunt îngreunate de ploaia ce nu pare să se mai oprească.

Meciurile naţionalei României sunt la Antena 1 și în AntenaPLAY pentru următorii 5 ani

Adrian Mutu este alături de naționala României. Noul specialist de la Antena 1 este optimist în privința meciurilor din noua campanie, pe care tricolorii lui Edi Iordănescu le dispută.

Adrian Mutu este specialistul Antenei 1 la meciurile României transmise în următorii 5 ani din preliminariile Euro, Cupei Mondiale și UEFA Nations League: „Cred în România, cred în naționala noastră! Hai să ne ridicăm împreună. Hai, România! În fiecare zi”, a spus Adrian Mutu.

Citește și: Cel mai anticipat thriller al verii se vede în România. Serialul i-a ținut pe fanii k-dramas în suspans până la final

Oferta AntenaPLAY pentru sezonul estival: seriale exclusive și competiții sportive de top

În platforma AntenaPLAY mai pot fi urmărite și o serie de seriale care nu sunt difuzate la TV şi sezoane integrale din cele mai vizionate seriale: Hotel Portofino, Makari – Sicilian Mysteries și Prison Island.

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Citește și: AntenaPLAY lansează în premieră în Romania serialul Secret Obsession. Pelicula spune povestea unei iubiri interzise

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Kosovo - România în preliminariile Euro 2024. Meciul se vede live pe Antena 1 și AntenaPLAY... VIDEO! Kosovo – România 0-0. Salvați de VAR! Meciul a fost LIVE pe Antena 1 și online pe AntenaPLAY!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x