Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Liga Campionilor: Milan-Barcelona 2-0 / Galatasaray-Schalke 1-1

Rezultate surprinzatoare in meciurile de miercuri din Liga Campionilor! AC Milan a reusit sa castige cu 2-0 in fata Barcelonei, iar Galatasaray n-a putut scoate mai mult de-o remiza, 1-1, pe propriul teren cu Schalke.

AC Milan a facut un meci perfect, cel mai bun din acest an (daca nu cumva din mandatul lui Allegri), si a reusit surpriza in fata Barcelonei. Italienii s-au aparat perfect, spaniolii neavand absolut nicio sansa de a inscrie. Messi a fost inexistent, Xavi si Iniesta au fost blocati excelent, iar contraatacul a functionat de minune pentru italieni.

Parca am revazut meciul catalanilor cu Interul lui Mourinho, cu mentiunea ca atunci tiki-taka a functionat mult mai bine. Golurile Milanului au fost semnate de Boateng (57), dupa un hent nesemnalizat al lui Zapata, si Muntari (81), in urma unei faze frumoase de atac. E greu de crezut ca trupa lui Allegri se va inchide la fel de bine si pe Camp Nou, dar daca o va face, atunci Barca va avea mult de munca pentru a salva jocul slab de pe San Siro.

In cealalta partida a zilei, Galatasary a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Schalke. Turcii au deschis scorul prin Yilmaz (12), au mai ratat doua ocazii uriase (printre care si o bara), dar s-au vazut egalati in ultimul minut al primei parti, cand Jones a fructificat un contraatac plecat de la o eroare a defensivei gazdelor.

Recomandari