Antena Căutare

Liga Campionilor: Real Madrid si Schalke, ca si calificate in semifinale

Schalke 04 si Real Madrid sunt ca si calificate in semifinalele Ligii Campionilor in urma rezultatelor surprinzatoare inregistrate, marti seara, in mansa tur a sferturilor. Nemtii s-au impus cu un incredibil 5-2, chiar pe San Siro, in fata Interului, iar Real a invins pe Tottenham, scor 4-0.

Inter Milano - Schalke 2-5

Au marcat:

Prima repriza a meciului de la Milano a fost una foarte intensa. Inter a deschis scorul inca din minutul 1, cu un voleu senzational de la mijlocul terenului al lui Stankovic, la care Neuer, iesit sa respinga o lansare catre Milito, nu a mai putut interveni. Nerazzurri au ramas sus, dar entuziasmul i-a costat, Schalke profitand de gaurile din apararea italienilor si reusind sa egaleze dupa cateva ocazii prin Matip, care a inscris din apropiere dupa un corner.









Echipe:

Inter Milano:

Schalke:




Real Madrid - Tottenham 4-0
Au marcat:


Real Madrid se poate considera calificata in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a invins pe teren propriu pe Tottenham cu 4-0. Echipa lui Jose Mourinho a marcat inca din minutul 4, prin Adebayor, iar dupa un sfert de ora englezii au ramas in zece dupa eliminarea lui Crouch.



Echipe:

Real Madrid:


Tottenham:

Sumi despre Constantin: "Mesteca cinci lame de guma in fiecare dimineata ca sa nu miroasa"... Steaua - Unirea Urziceni 5-0/ Show in Ghencea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x