Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Lindsey Vonn, retragere în plină glorie. A luat bronz în ultima sa cursă

Celebra schioare americancă Lindsey Vonn a obținut medalia de bronz în ultima cursă a carierei sale, frumoasa sportivă anunțând că renunță la schi după Campionatele Mondiale de la Åre, din Suedia. Ea a devenit astfel cea mai titrată schioare din istorie.

https://people.com/sports/lindsey-vonn-skis-final-race-retiring/

Celebra schioare americancă Lindsey Vonn a obținut medalia de bronz în ultima cursă a carierei sale, frumoasa sportivă anunțând că renunță la schi după Campionatele Mondiale de la Åre, din Suedia.

Cea mai titrată sportivă din istoria schiului alpin, Lindsey Vonn a participat duminică, 10 februarie, la ultima cursă de coborâre din carieră, la capătul căreia a câștigat medalia de bronz.

Sportiva în vârstă de 34 de ani a hotărât să se retragă după ce a început să se resimtă după accidentările suferite la genunchi, de-a lungul carierei sale. Totuși, Vonn a reușit să termine în plină glorie ultima cursă a carierei sale, câștigând medalia de bronz. Astfel, americanca a devenit prima schioare care a reușit să câștige 6 medalii la campionate mondiale, dar și cea mai în vârstă sportivă cu o medalie la o asemenea competiție.

Cursa de la Åre a fost câștigată de slovena Ilka Stuhec, iar medalia de argint i-a revenit elvețiencei Corinne Suter.

Recomandari