Antena Căutare

Opțiunea Cash Out la pariuri online: Aliat sau dușman?

Opțiunea Cash Out oferă posibilitatea celor care pariază la case de pariuri online să închidă pariul în orice moment doresc. Facilitatea poate ajuta la obținerea de profit pe termen lung. În același timp, poate fi un „dușman” pentru cei care abuzează de ea.

Opțiunea Cash Out oferă posibilitatea celor care pariază la case de pariuri online să închidă pariul în orice moment doresc. Facilitatea poate ajuta la obținerea de profit pe termen lung. În același timp, poate fi un „dușman” pentru cei care abuzează de ea.

Pe forumul comunității pariorilor din România este deschis permanent un topic având ca subiect Cash Out-ul, pe care se pot citi păreri pro și contra folosirii acestei opțiuni, fiecare argumentându-și opinia cu exemple concrete.

O alegere nefericită

Opțiunea Cash Out la pariuri online: Aliat sau dușman?

„Am pariat că se dau minim trei goluri într-un meci. La pauză era 0-0. Am dat Cash Out și am pierdut o parte din miză. În repriza a doua s-au dat cinci goluri”, a scris un parior, exemplificând unul dintre cazurile în care închiderea pariului s-a dovedit o alegere nefericită.

De când există această facilitate Cash Out a apărut și tentația da a apela la ea fie pentru a securiza un profit (mai mic decât cel afișat la plasarea biletului), fie pentru a limita pierderile.

Două situații concrete

Opțiunea Cash Out la pariuri online: Aliat sau dușman?

Concret, să spunem că joacă FC Barcelona cu Real Madrid, iar tu ai pariat pe victoria lui FC Barcelona. Dacă „extratereștrii” deschid scorul, poți închide pariul pe profit. Cu cât trece timpul și tabela de marcaj arată tot 1-0, cu atât scade cota pentru victoria echipei gazdă, iar profitul pe care îl poți încasa crește. Dacă dai Cash Out în minutul 90, profitul încasat va fi apropiat de cel pe care l-ai avea dacă ai lăsa să se termine meciul (în eventualitatea în care s-ar termina cu victoria echipei pe care ai pariat). Am exemplificat cazul în care securizăm profitul.

Așa cum spuneam, Cash Out ne poate ajuta și să limităm pierderile. Luăm tot exemplul meciului dintre FC Barcelona și Real Madrid. Dacă ai pariat pe victoria lui FC Barcelona, iar Real Madrid deschide scorul, ai posibilitatea să închizi pariul și nu vei pierde toată miza. Cu cât se scurg minutele cu „galacticii” în avantaj, cu atât suma pe care o poți recupera scade, întrucât cota pentru victoria „Barcei” crește.

Teama că Realul ar putea egala sau, respectiv, că Barcelona nu va reveni pe tabela de marcaj îi face pe mulți să închidă imediat cele două pariuri. Cash Out pare un aliat, dar... se poate întâmpla ca meciul să se termine cu victoria echipei gazdă în ambele situații. În asemenea cazuri această facilitate se dovedește, până la urmă, un „dușman”.

Mulți jucători care țin jurnale de pariuri au observat, când au făcut o recapitulare, că au avut mai mult de pierdut decât de câștigat de pe urma închiderii timpurii a pariurilor. Un alt parior povestea că plasase un pariu premeci pe favorita unui meci. Înainte să înceapă meciul respectiv, a citit pe un site că din echipa pe care pariase lipseau câțiva titulari. A dat Cash Out și, din miza de 100 de lei, a recuperat 95 de lei. Până la urmă, favorita s-a impus. În loc să aibă profit de 30 de lei, a avut un deficit de 5 lei.

Când e bine să dăm Cash Out?

Opțiunea Cash Out la pariuri online: Aliat sau dușman?

Totuși, când este bine să utilizăm opțiunea Cash Out? Pariorii cu experiență recomandă ca ea să fie folosită ca un fel de „asigurare” împotriva surprizelor neplăcute care pot apărea în cele câteva minute de prelungiri ale meciului. În minutul 90, profitul încasat este aproape identic cu cel întreg. Dacă închidem pariul, ne scutim de emoții. S-au văzut multe cazuri de bilete „stricate” de un gol înscris în minutele adiționale.

Acesta este unul dintre marile avantaje ale pariurilor online: în minutul 90, poți tranșa pariul în favoarea ta indiferent de rezultatul final al evenimentului sportiv.

Gheorghe Hagi, interviu inedit alături de soție și copii. „Marilena este supărată pe mine” – Video... Lindsey Vonn, retragere în plină glorie. A luat bronz în ultima sa cursă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x