Antena Căutare

LIVE Gala iFight Heroes: Rene Wollinger vs Ion Pascu se vede de la 19:30 pe AntenaPlay şi de la 23:00 la Antena 1

Confruntările din cadrul Galei iFight Heroes 3 "Bătaie în Bucureşti" sunt difuzate, începând cu ora 19:30 pe AntenaPlay. De la 23:00, acțiunea se mută la Antena 1. De asemenea, toate meciurile vor fi LIVE TEXT pe www.AS.ro.

wollinger si ion pascu inainte de gala ifight heroes
Confruntările de la gala iFight Heroes 3 "Bătaie în Bucureşti" sunt difuzate, începând cu ora 19:30 pe AntenaPlay. De la 23:00, acțiunea se mută la Antena 1. De asemenea, toate meciurile vor fi LIVE TEXT pe www.AS.ro.

Va fi show total în Sala Polivalentă din Bucureşti, acolo unde „Bombardierul” Pascu e pregătit să ridice publicul în picioare şi să dea de pământ cu adversarul său, în direct la AntenaPlay. Ion Pascu a recunoscut că va avea emoţii din pricina fanilor.

LIVE iFight Heroes: „Bombardierul” Pascu vs. „Gladiatorul” Wollinger se vede pe AntenaPlay și la Antena 1

„Eu acum am emoţii. Nu am mai avut spectatori de ceva timp şi contează. Mă gândesc că iar o să am sentimentele astea, când publicul te aclamă… ai nişte stări. Mă bucură treaba asta!

Când lupţi fără spectatori e ca la antrenament. În momentul în care lupţi într-o sală e altceva, publicul îţi dă starea asta. Până la urmă show-ul e făcut pentru oameni„, a spus „Bombardierul” Pascu la AS.ro LIVE.

Gala iFight Heroes este azi, 18 martie 2022, pe AntenaPlay, de la ora 19:30, și pe Antena 1, de la 23:00. iFight Heroes va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Gala iFight Heroes „Bătaie în Bucureşti”. Cine se luptă în direct la AntenaPlay şi la Antena 1

iFight Heroes anunţă în spectacol total în cuşca „gladiatorilor”. 11 lupte tari vor ridica publicul în picioare la Sala Polivalentă.

Pe lângă înfruntarea vedetă, dintre Bombardierul” Ion Pascu şi „Gladiatorul” austriac Rene Wollinger, fanii se pot delecta cu alte 10 lupte. Mineru Junior Pîrtea va lupta împotriva lui Ionuţ Broştic. Minerul Pîrtea va avea un fan de lux: Alex Velea. Omul lui McGregor, Lee Hammond, va lupta că Bogdan Blăjan.

Gala iFight Heroes este azi, 18 martie 2022, pe AntenaPlay, de la ora 19:30, și pe Antena 1, de la 23:00. iFight Heroes va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Luptele de la iFight Heroes

1. Rene Wollinger 🇦🇹 vs Ion Pascu 🇷🇴
2. Bogdan Blăjan 🇷🇴 vs Lee Hammond 🇮🇪
3. Ionuț Broștic 🇷🇴 vs Florin Pîrtea 🇷🇴
4. Alexandru Balaur 🇲🇩 vs Cian Cowley Irlanda 🇮🇪
5. Florin Strugariu 🇷🇴 vs Mihai Iorga 🇷🇴
6. Alin Spiridon 🇷🇴 vs Sorin Gogu 🇷🇴
7. Robert Țiprigan 🇷🇴 vs Robert Constantin 🇷🇴
8. Denis Crețu 🇲🇩 vs Lucian Dragomir 🇷🇴
9. Laurențiu Barbu 🇷🇴 vs Radu Zarioiu 🇷🇴
10. Marian Matei 🇷🇴 vs Viorel Ioniță 🇷🇴
11. Costin Buhnă 🇷🇴 vs Iska Ismailov 🇦🇿

Gala iFight Heroes este azi, 18 martie 2022, pe AntenaPlay, de la ora 19:30, și pe Antena 1, de la 23:00. iFight Heroes va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Ce a transmis Simona Halep după ce a învins-o pe Sorana Cîrstea la Indian Wells: „E mereu dificil să joci împotriva unei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x