Antena Căutare

Ce a transmis Simona Halep după ce a învins-o pe Sorana Cîrstea la Indian Wells: „E mereu dificil să joci împotriva unei românce”

Simona Halep a învins-o pe Sorana Cîrstea la Indian Wells. După meciul care a propulasat-o în sferturile turneului, Simona Halep a vorbit despre experiența sa cu Sorana Cîrstea.

Colaj cu Sorana Cîrstea și Simona Halep Galerie
Simona Halep a obținut scorul 6-1, 6-4, în optimile de finală de la Indian Wells, învingând-o pe Sorana Cîrstea | Profimedia

Simona Halep a declarat că meciul împotriva unei românce nu e unul ușor, așa cum a fost cazul meciului „românesc” de la Indian Wells.

„M-am simțit foarte bine aici, e ca acasă, a fost o plăcere să joc în fața fanilor. Joc cel mai bun tenis al meu aici.

Nu a fost un meci ușor, e mereu dificil să joci împotriva unei românce, dar am încercat să tratez meciul ca pe unul normal și cred că m-am descurcat destul de bine. M-am simțit încrezătoare pe tot parcursul meciului și am reușit să-l închid în două seturi", a spus Simona Halep la Digi Sport.

Simona Halep a învins-o pe Sorana Cîrstea la Indian Wells

După ce meciul s-a terminat cu victoria Simonei Halep, cele două sportive s-au salutat la fileu.

Simona Halep a obținut scorul 6-1, 6-4, în optimile de finală de la Indian Wells, învingând-o pe Sorana Cîrstea.

A fost a doua oară pentru SImona Halep când a câștigat un meci împotriva Soranei Cîrstea, primul fiind cel din 2010, la Marabella. Jucătoarea de tenis din Târgobiște a câștigat împotriva Simonei Halep tot de două ori până acum la București în 2008 și la Cincinatti, în 2010.

Simona Halep a ratat Finala turneului WTA Dubai 2022, după ce a pierdut meciul cu Jelena Ostapenko. Odată cu accederea în semifinalele turneului WTA de la Dubai, Simona Halep și-a asigurat un cec în valoare de 37.500 de dolari. La Australian Open Simona Halep a ajuns până în optimile de finală. „Australia, ai fost minunată. Rămân doar lucrurile pozitive din timpul petrecut aici. Abia aştept să mă întorc anul viitor", a scris Simona Halep pe rețelele sociale, la scurt timp după eliminarea din optimile de la Australian Open 2022.

Ilie Năstase: „Îmi doresc ca Simona să joace mai puține turnee mici”

„Eu îmi doresc ca Simona să joace mai puține turnee mici, e mult mai importantă să fie odihnită și 100% la turneele mari. Eu n-aș juca turnee mici înaintea unui turneu de Grand Slam. Fiecare sportiv știe cum e mai bine", a afirmat Ilie Năstase, potrivit fanatik.

Citește și: Cum a fost fotografiată Simona Halep pe plajă, la scurt timp după nunta fastuoasă cu Toni Iuruc

Fostul jucător de tenis român susține că Simona Halep ar fi trebuit să stea mai mult să se refaă după accidentările de care a avut parte.

Citește și: Ce a publicat Simona Halep după ce a pierdut în primul tur în turneul de la Doha 2022. Mesajul motivațional al jucătoarei românce

„Ea trebuie să se odihnească puțin și să își ia mai mult timp după accidentări și să nu revină imediat dacă nu e complet refăcută. Asta e problema. Stai mai mult timp să îți revii, dar știi că nu te mai accidentezi", a mai pus Ilie Năstase.

Totuși, Simona Halep a răspuns că va urma programul pe care l-a hotărât deja. Jucătoarea de tenis a afirmat că înă ar eun clasament bun și nu vrea să se abată de la program.

Citește și: Nick Casciaro, întâlnire neașteptată cu Simona Halep. Cum s-au fotografiat tenismena și câștigătorul X Factor

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x