Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Liverpool va evolua cu Aston Villa, în sferturile de finală ale Cupei Ligii

Liverpool va evolua, în deplasare, cu Aston Villa, în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei, s-a stabilit în urma tragerii al sorţi.

Celelalte meciuri din această fază sunt următoarele:

Oxford United (liga a III-a) - Manchester City;

Manchester United - Colchester United (liga a IV-a);

Everton - Leicester City.

Meciurile se vor disputa în săptămâna care începe la 16 decembrie, cu execepţia meciului Aston Villa - Liverpool.

Antrenorul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a anunţat, miercuri, că formaţia lui nu se va prezenta la meciul din sferturile de finală ale Cupei Ligii, dacă organizatorii, EFL, nu găsesc o dată convenabilă pentru disputarea partidei.

"Dacă nu găsesc o dată convenabilă - şi nu vorbesc de ziua de Crăciun, de la ora 15.00 - nu vom juca şi adversarul se va califica direct. Nu vom fi victimele acestei probleme. Cred că mulţi tipi de la Premier League s-au uitat la TV sperând ca Arsenal să treacă, în această seară. Îmi pare rău, băieţi!", a spus Klopp.

Liverpool a obţinut calificarea în sferturi, miercuri seară, după un meci câştigat la penaltiuri şi după ce a fost 5-5 în 90 de minute, cu Arsenal Londra.

Liverpool, în calitate de campioană a Europei, trebuie să joace în Qatar, la Cupa Mondială a cluburilor. Englezii intră în competiţie la 17 sau 18 decembrie, în semifinale, iar finala este programată la 21 decembrie.

Este cert că Liverpool nu poate evolua în Cupa Ligii în acea săptămână, dar tehnicianul german cere EFL să fie atentă când reprogramează meciul, pentru că nu vrea să joace în perioada sărbătorilor de iarnă.

Sursa : news.ro

Recomandari