Căutare Live

Lobont nu scapa de Stekelenburg nici la Roma

AS Roma l-a achizitionat pe fostul portar al lui Ajax iar soarta lui Lobont se complica destul de mult, el devenind al patrulea portar din lot.

Martin Stekelenburg a fost un adevarat cosmar pentru Bogdan Lobont. Practic, el l-a fost cel care l-a scos pe jucatorul nationalei din poarta lui Ajax si l-a fortat sa plece in Italia, iar apoi sa se intoarca in tara, la Dinamo. Daca in sezonul urmator Lobont a castigat, sub comanda lui Rednic, ultimul titlu ce a poposit in Stefan cel Mare, Stekelenburg a devenit cel mai bun jucator din Eredivisie.

La 5 ani distanta, istoria pare sa se repete. Luis Enrique, noul antrenor al Romei, (echipa la care e legitimat Lobont) si l-a dorit pe Stekelenburg si l-a adus pe Olimpico, batavul facand azi vizita medicala. In aceasta situatie, sansele romanului de a evolua s-au diminuat considerabil, el devenind al treilea portar din lot, dupa olandez si brazilienii Doni si Julio Sergio.

Care Nicolita? AS Monaco negociaza cu Giuly... E oficial: Argentina NU vine la Bucuresti...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri