Antena Căutare

Louis Van Gaal: "As vrea sa ma intalnesc cu "amicul" Jose Mourinho in finala!"

Presedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, declara dupa tragerea la sorti din sferturile de finala ca, daca echipa germana va trece de gruparea Manchester United va castiga finala, asa cum s-a intamplat si in sezonul 2000-2001. Istoria pare sa se repete pana acum, insa nemtii trebuie sa treaca de cel mai mare hop: vor juca finala cu Inter sau Barcelona.


"Am lucrat impreuna la Barcelona. Sigur ca mi-ar placea sa ne revedem in conferinta de presa de dinaintea finalei. Pe urma, impotriva Interului am avea si ceva mai multe sanse", a spus tehnicianul olandez.

La finalul meciului cu Lyon, disputat aseara, van Gaal s-a declarat foarte multumit de evolutia elevilor sai, pe ansamblul celor doua manse si pe parcursul de pana acum: "Am facut un meci mare, iar traseul nostru din Champions League a fost unul superb. Baietii mei au trecut peste orice, iar in plus au dat dovada de caracter in momentele grele de pe Artemio Franchi sau Old Trafford. Atacul a mers de minute, iar apararea s-a descurcat grozav. Sunt foarte mandru de echipa mea. Munca este secretul nostru"

Autor al unui hattrick in partida de pe Stade Gerland, croatul Ivica Olic considera ca meciul cu francezii a fost cel mai bun din cariera sa.

"A fost cel mai bun meci din cariera mea, chiar daca, inainte, credeam ca cel mai bun a fost cu Manchester United, unde pe Old Trafford am marcat. Sunt foarte fericit si mandru in acelasi timp. M-am gandit ca ne vom califica. Lyon nu reuseste sa marcheze de trei ori contra lui Grenoble, cum ar fi posibil sa puncteze de trei ori cu Bayern?", a declarat Ivica Olic.

Bayern Munchen este prima finalista a Ligii Campionilor editia 2009-2010. Nemtii au eliminat in semifinale formatia franceza Olympique Lyon cu scorul general de 4-0. Formatia antrenata de Louis van Gaal a facut spectacol in returul de pe Stade Gerland, invingand cu scorul de 3-0. Atacantul croat Ivica Olic a reusit un hat-trick in minutele 27, 67 si 78.

Reteta FALIMENTULUI! Cum si-a batut joc Gigi Becali de toate afacerile lui... Victor Hanescu, eliminat de Nadal la Roma Masters...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x