Antena Căutare

Lovitură de proporții pentru FCSB în perspectiva luptei la titlu: Pintilii, creierul steliștilor și al echipei naționale, suspendat pentru derby-ul cu ”U” Craiova

Mihai Pintilii, de departe cel mai bun mijlocaș de profil defensiv al celor de la FCSB, dar și al echipei naționale, și-a aflat pedeapsa după cartonașul roșu primit în meciul cu CFR Cluj din Gruia. Astfel, jucătorul de 33 de ani nu va evolua în următoarele două etape: cu CSM Poli Iași și, cel mai important, cu CS ”U” Craiova.

Pintilii a primit direct cartonaşul roşu din partea lui Ovidiu Haţegan pentru o intrare asupra lui Hoban. Deși mai mulți specialiști au spus că eliminarea a fost dictată ușor, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis ca stelistul să fie suspendat două etape şi să primească o amendă în valoare de 6.800 de lei.

Pierderea lui Pintilii este una imensă pentru Nicolae Dică, în condițiile în care FCSB nu mai are niciun jucător de nivelul său. Nedelcu nici nu mai prinde lotul de 17, iar Ovidiu Popescu se află într-o formă catastofală.

”Întrunită miercuri, 28.03.2018, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a luat următoarele decizii:

1. FC CFR 1907 Cluj vs. FC FCSB – Plângere – Termen 11.04.2018.
2. FC CFR 1907 Cluj vs. FCSB – Eliminare – În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4. a şi 63.2.5 din RD, se sancţioneaă jucătorul Pintilii Doru Mihai (FCSB) cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 3.000 lei; În baza art. 65.a din RD, se sancţionează jucătorul Pintilii Doru cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 6.800 lei”
, apare pe site-ul oficial al FCSB.

Revista presei sportive, 29.03.2018; Cristi Chivu, la Casa Fotbalului; Lewandowski pleacă de la Bayern; joacă Messi cu R... UNA PE ZI! Izabel, soția unui star de la PSG, a oferit imagini de infarct pe plaja Copacabana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x