Antena Căutare

FCSB - CSM Poli Iași LIVE VIDEO ONLINE

FCSB - CSM Poli Iași LIVE VIDEO. Al doilea meci de play-off de duminică este unul cu implicații majore la titlu. Vicecampioana FCSB primește, pe Arena Națională, vizita celor de la CSM Poli Iași, într-un meci care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). FCSB - Poli Iași va fi live video online la ora 20:45.

FCSB - CSM Poli Iași LIVE VIDEO. Aparent un meci dezechilibrat, duelul FCSB - Iași are în spate o istorie neagră pentru echipa lui Nicolae Dică la capitolul meciuri jucate acasă cu moldovenii. De 4 ani, roș-albaștrii nu i-au mai învins pe ieșeni la București. În această perioadă au fost trei rezultate de 1-1. Ultimul succes al bucureștenilor a venit în 2014. A fost un 1-0 adus de golul lui Szukala din minutul 90+4. Ce vremuri trăia FCSB atunci: se numea Steaua, juca în Ghencea și era antrenată de Costel Gâlcă.

FCSB - CSM Poli Iași LIVE VIDEO. De altfel, FCSB nu se simte bine contra ieșenilor în general. Un singur succes au roș-albaștrii contra trupei din Copou în ultimele 5 dueluri directe. În sezonul regulat, echipa lui Flavius Stoican a scos 4 puncte cu FCSB: 1-1 la București și 1-0 la Iași. FCSB are două meciuri jucate în play-off, în timp ce Iași a jucat doar cu CFR Cluj, meci pierdut în ultimele secunde. Meciul CSM Poli Iași - Astra a fost amânat din cauza vremii nefavorabile.

FCSB - CSM Poli Iași LIVE VIDEO. Cum era de așteptat, bookmakerii o văd favorită clară pe FCSB pentru acest meci: cotă 1,35 primește trupa lui Dică. O bombă pe Arena Națională este cotată cu 9,00 - 8.50, iar un x2 primește 3,00-2,50.

FCSB - CSM Poli Iași LIVE VIDEO. Echipa lui Flavius Stoican a marcat în 12 din ultimele 13 meciuri jucate în deplasare, iar cu FCSB are gol marcat în ultimele 3 meciuri. Un ”GG” și la meciul de duminică primește o cotă mai mult decât atractivă: 2,50!

Asta Giurgiu - Viitorul LIVE VIDEO ONLINE... Revista presei sportive, 29.03.2018; Cristi Chivu, la Casa Fotbalului; Lewandowski pleacă de la Bayern; joacă Messi cu R...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x