Antena Căutare

Lucian Bute: "Boxul inseamna 80% munca"

Lucian Bute s-a intalnit, miercuri, cu patru copii de la un club de box din Canada, carora le-a raspuns la intrebarile privind cariera sa si secretul succesului sau si le-a dat sfaturi.

"El nu ne-a raspuns doar cu doua, trei cuvinte la intrebari. Ne-a dat raspunsuri lungi, explicand detaliat ce avea de spus. A fost foarte dragut si ne-a dat raspunsuri clare", a declarat William Boisvert, unul dintre cei patru copii.

Lucian Bute le-a explicat celor patru copii programul sau, afirmand ca are de obicei doua antrenamente pe zi, ca trebuie sa fie atent la alimentatia sa, sa nu faca excese si sa faca jogging foarte des. "Trebuie sa ma trezesc devreme. Acesta este unul din sacrificiile pe care trebuie sa le fac pentru a reusi in box", a spus romanul.

Intrebat de Leclerc ce este necesar pentru a reusi in box, Bute a raspuns: "Trebuie talent, dar acesta conteaza doar in proportie de 20% la reusita. Pentru a ajunge acolo unde sunt eu, trebuie sa muncesti mult. Munca este 80% din reusita. Este singurul mod de a obtine succese".

Potrivit site-ului canadian cyberpresse.ca, Lucian Bute nu a parut nicio clipa deranjat sau nerabdator sa plece. "Mi-a facut placere sa raspund intrebarilor lor. Si este simplu de inteles de ce. Am fost si eu mic. Am fost ca ei. Am avut si eu idoli ca ei. Deci inteleg foarte bine cum sunt ei si ce vor sa stie", a mentionat Bute.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Dan Petrescu vrea sa se intoarca in Romania. Vine la nationala?... Fratii Costea despre suporterii Stelei: "Ne-au scuipat si acum vor sa cantam impreuna?!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x