Antena Căutare

Fratii Costea despre suporterii Stelei: "Ne-au scuipat si acum vor sa cantam impreuna?!"

Asa si-au motivat cei doi Costea refuzul de a merge in fata galeriei dupa succesul din derby, lucru care i-a scos din sarite pe fani.

Mihai Costea a preferat sa faca schimb de tricouri cu Dorel Stoica decat sa mearga alaturi de ceilalti jucatori in dreptul suporterilor Stelei dupa finalul derby-ului cu Dinamo, din Stefan cel Mare. Gestul de a refuza sa cante in fata galeriei a fost imitat si de fratele sau, Florin. In ciuda insistentelor oamenilor din staff, cei doi nu numai ca nu s-au lasat induplecati, dar au facut si gesturi de lehamite spre zona in care stateau suporterii: "Mai lasati-ne cu astia!"

Cum au explicat cei doi refuzul? "Probabil ca ne confunda cu alti fotbalisti, care dupa ce sunt terfeliti se pun in genunchi in fata lor. Pai, dupa ce ne-au facut la Piatra-Neamt, dupa meciul cu Ceahlaul, ce pretentie aveau?! Adica, ne-au injurat in toate felurile, ne-au si scuipat ca pe ultimii oameni si acum se mira ca nu ne-am dus la ei?" a fost argumentul pe care Mihai si Florin l-au avut atunci cand au explicat faptul ca le-au intors spatele fanilor.

Contestarea celor doi a continuat si la urmatoarea etapa de dupa cea in care Steaua a evoluat la Piatra-Neamt. Inaintea jocului cu FC Brasov, in momentul in care li s-a anuntat numele, ambii figurand ca titulari, au fost huiduiti si injurati de cei peste 10.000 de spectatori.

Contra frati / Gigi: "Trebuiau sa mearga la galerie"
Patronul Stelei i-a pus la zid pe cei doi pentru ca au refuzat sa mearga in fata fanilor. "Abia ce ne-am impacat cu suporterii, acum sunt si ei alaturi de noi, ne incurajeaza, ne sustin, iar fratii Costea, cand sunt chemati sa se bucure impreuna, le-au intors spatele. Asa ceva nu se face, au gresit, normal ca nu trebuiau sa faca asa ceva", a spus Becali.

Pro-frati / Dragomir: "De ce sa se umileasca?"
La polul opus se afla presedintele LPF. "Sa se duca la galerie pentru ce? Sa fie la cheremul fanilor? Fugiti, ma, de aici, de ce sa se umileasca in fata suporterilor? Trebuiau sa le faca discret cu mana si gata, la revedere" a fost de parere Dragomir.

Alti jucatori care au fost in razboi cu galeria Stelei

1. Lovin a plecat din cauza huiduielilor
Mijlocasul a devenit tinta suporterilor in primavara lui 2009, din cauza prestatiilor sale slabe, dar si a unor declaratii de genul "fanii nu stiu sa aprecieze valorile". La fiecare atingere de balon era huiduit si injurat, iar la prima intrerupere a sezonului el a plecat din Ghencea.

2. Baciu, persona non-grata dupa gesturi obscene
In februarie 2010, la finalul meciului Steaua - Ceahlaul 1-3, Baciu le-a facut semne obscene suporterilor, motiv pentru care a cazut in dizgratia fanilor, dar si a lui Gigi Becali. Acela a fost ultimul lui meci pe Ghencea. A mai bifat totusi 3 jocuri, insa toate in deplasare.

3. Dica, razboi permanent
Desi a fost unul dintre cei mai importanti jucatori din perioada 2004-2008, a fost mereu contestat, inca de la inceput. Fluieraturile si injuraturile la adresa lui l-au determinat pe Mihai Stoica sa loveasca un suporter cu pumnul, iar la ultimul meci in tricoul Stelei, inainte de a pleca, in vara lui 2008, a avut parte de un mesaj violent al galeriei: "Dica, pasa la adversari si nici un metru alergat / Duminica ori ai fost blat, ori esti handicapat?". Referirea era la prestatia din meciul Dinamo - Steaua 2-1, cand ros-albastrii au pierdut titlul.

Fanii au blocat transferul lui Maftei
Fostul rapidist era primul jucator pe lista de achizitii a lui Mihai Stoica dupa ce acesta a revenit ca manager la Steaua. Suporterii insa au luat atitudine, s-au exprimat in mod violent impotriva aducerii lui Maftei, lucru care l-a determinat pe fotbalist ca decline oferta si sa semneze cu CFR Cluj.

1,6 milioane de euro a costat-o pe Steaua venirea celor doi frati: Mihai Costea (1,4 milioane de euro) si Florin Costea (200.000 de euro prima de instalare)

5 goluri au marcat impreuna cei doi frati in Liga 1 anul acesta, Rusescu avand cu doua mai mult, desi a jucat 704 minute, in timp ce Mihai si Florin au bifat impreuna 1.270.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Lucian Bute: "Boxul inseamna 80% munca"... Poli Timisoara - Gaz Metan 0-1 in sferturile Cupei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x