Căutare Live

Madridul intra in era lui Ancelotti! Duminica, 21 iulie, GSP TV transmite, in direct, Bournemouth-Real

Carlo Ancelotti isi incepe treaba la Real Madrid in direct la GSP TV! Duminica, 21 iulie, de la 21:45, "galacticii" pregatesc noul sezon intr-o partida amicala cu Bournemouth

Exista viata si dupa Mourinho! Italianul Carlo Ancelotti isi incepe aventura la Real Madrid intr-o partida de verificare cu Bournemouth, formatie din liga a doua engleza.

Partida va avea loc duminica, 21 iulie, incepand cu ora 21:45, si va fi transmisa, in direct, de GSP TV! Imediat dupa deplasarea din Anglia, Real va merge in Franta, acolo unde va disputa doua jocuri de pregatire, cu Lyon (24 iulie) si PSG (27 iulie).

Veste buna pentru Raul Rusescu! Sevilla si Manchester City s-au inteles in privinta transferului lui Negredo... FOTO: Vezi cum arata marele Muhammad Ali la varsta de 12 ani...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri